Πες ''ναι'' στο nude κραγιόν: 5 + 1 celebrities που μας έθισαν στο natural look

Το αγαπάμε όλες, το έχουμε πάντα στο νεσεσέρ μας και το προτιμούμε κάθε φορά που θέλουμε να εντυπωσιάσουμε μεν, δεν έχουμε πολύ χρόνο να μακιγιαριστούμε δε. Είναι ωραίο, είναι πάντα must και πάει σχεδόν σε κάθε τύπο γυναίκας.

Δε θα πρέπει, όμως, να ξεχνάμε πως δεν είναι η μοναδική μας επιλογή. Πως υπάρχει κάτι που είναι επίσης πολύ στη μόδα και ενδείκνυται τόσο για τις βραδινές όσο και για τις πρωινές μας εμφανίσεις. Ποιο είναι αυτό; Το nude κραγιόν!

Ασφαλές, classy και γήινο, μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να σου δώσει τη δυνατότητα να μακιγιαριστείς –αν το θέλεις- λιγάκι πιο έντονα στο πάνω μέρος του προσώπου σου χωρίς να ανησυχείς πως το αποτέλεσμα θα βγει υπερβολικό. Κραγιόν σε γήινες αποχρώσεις λοιπόν. Matte ή glossy. Εσύ διαλέγεις.

Συνδύασέ του με ελαφρώς πιο τονισμένα μάτια και δεν έχεις να χάσεις. Οι 5 + 1 celebrities που θα δεις παρακάτω όχι μόνο το τόλμησαν, μα το αγάπησαν και πολύ, ενώ φωτογραφήθηκαν ουκ ολίγες φορές με το natural look που όλες μπορούμε να πετύχουμε μπροστά στον καθρέφτη μας.

Εκείνες τα κατάφεραν. Εσύ γιατί να μη δοκιμάσεις;

Scarlett Johansson

Megan Fox

Jennifer Lopez

Kim Kardashian

Jessica Alba

Blake Lively

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: