Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε με ποιον δε θα καταλήξεις

 

Κριός

Ποια είναι εκείνη η προσωπικότητα που απέχει πάρα πολύ από εκείνη του Κριού και το πιθανότερο είναι ότι δε θα αντέξουν μαζί πάνω από 10 λεπτά; Ο Παρθένος. Το περιπετειώδες πνεύμα του Κριού έρχεται σε σύγκρουση με την οργανωτικότητα και τη σταθερότητα του Παρθένου και αυτό δημιουργεί προβλήματα στην πράξη. Είναι τόσο διαφορετικοί που νιώθουν ότι έρχονται από άλλους γαλαξίες.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα αρκετά δυναμικό ζώδιο που θέλει να νιώθει ότι έχει τον έλεγχο σε όλα. Από το πού θα πάει για φαγητό μέχρι την οικονομική διαχείριση του σπιτιού. Ποιο άλλο ζώδιο θέλει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο; Ο Λέων φυσικά. Αργά ή γρήγορα, κάποιος θα νιώσει το βαρύ έλεγχο του άλλου και θα αποχαιρετήσει για να πάει σε άλλα μέρη. Και κυρίως, σε άλλους ανθρώπους.

Δίδυμοι

Η διαφορά στα επίπεδα κοινωνικότητάς τους, είναι αυτό που τους οδηγεί στο χωρισμό. Οι Δίδυμοι ψοφάνε για κουτσομπολιό και γνωριμίες, ενώ ο Σκορπιός είναι εσωστρεφής και δυσκολεύεται να μοιραστεί πράγματα που αφορούν τον ίδιο. Είναι πιθανότερο να μείνουν φίλοι, παρά να τα καταφέρουν σαν ζευγάρι.

Δες κι αυτό: Τα 3 ζώδια που δεν τα πάνε καλά με τις παραδοσιακές σχέσεις

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι η επιτομή της ευαισθησίας και της ασφάλειας και δεν πρόκειται να αντέξει το ζώδιο που θα του τα στερήσει όλα αυτά. Επομένως, μιλάμε για τον Υδροχόο. Το ζώδιο που σηκώνεται να βγει για ένα ποτό και επιστρέφει μετά από 2 μήνες. Θα γυρίσει και θα βρει τον Καρκίνο σε κατάσταση εγκεφαλικού ή θα έχει βρει το κουράγιο και θα έχει μετακομίσει.

Λέων

Μπορεί ο Λέων να γοητευτεί σε πρώτο επίπεδο από τον Ιχθύ, αλλά στη συνέχεια θα δημιουργηθεί μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ τους. Κατά συνέπεια, μπορεί να φτάσουν σε στιγμές μεγάλης ζήλιας, μετά στο αμήν και τέλος στο χωρισμό.

Παρθένος

Ο Παρθένος θαυμάζει το καλό γούστο και τους τρόπους του Ζυγού, παρόλα αυτά δεν αργεί η στιγμή που θα γίνει επικριτικός και θα κολλήσει σε μικρές λεπτομέρειες που τον ενοχλούν. Από την πλευρά του ο Ζυγός, θα κάνει επίτηδες μικρά πράγματα για να τσιγκλίσει τον Παρθένο μέχρι να δουν ποιος έχει μεγαλύτερη υπομονή και ποιος θα πει πρώτος το αντίο.

Διάβασε κι αυτό: Το ζώδιο που δεν αντέχεις, με βάση το δικό σου ζώδιο

Ζυγός

Ο Ζυγός θα σαγηνευτεί από τον Ιχθύ γιατί είναι και οι δύο ρομαντικές ταξιδιάρες ψυχές, αλλά αυτό δεν αρκεί για να κρατήσει μία σχέση. Πού είναι το πρόβλημα; Ο Ζυγός είναι συνήθως αναποφάσιστος, ενώ ο Ιχθύς αλλάζει γνώμη πιο συχνά κι από πουκάμισο. Συνεπώς, δεν μπορούν να συνεννοηθούν και δεν καταλήγουν ποτέ σε μία ρημάδα απόφαση.

Σκορπιός

Μπορεί να είναι και τα δύο ζώδια του Νερού, αλλά τόσο ο Σκορπιός όσο και ο Ιχθύς, φημίζονται για την καχυποψία και τη μυστικοπάθειά τους. Αν και τους φέρνει κοντά ο ρομαντισμός, τους διαλύει γρήγορα η ζήλια και η αδυναμία εμπιστοσύνης.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα βρει τον καλύτερο συνταξιδιώτη στο πρόσωπο του Υδροχόου, αλλά μέχρι εκεί. Είναι και οι δύο ελεύθερα πνεύματα, θα τα βρουν μια χαρά στις διακοπές και την ανάγκη για ελευθερία, αλλά θα δυσκολευτούν πολύ ως ζευγάρι. Άσε που είναι και οι δύο τόσο ξεροκέφαλοι, που δύσκολα θα υποχωρήσει κάποιος.

Αιγόκερως

Άλλο ένα ζώδιο που δεν αντέχει τον Υδροχόο, και πώς να το αδικήσεις; Η σταθερή και πολύ λογική φύση του Αιγόκερου δεν αντέχει στιγμή την τρέλα και την παρορμητική φύση του Υδροχόου. Μιλάμε για ένα εργατικό ζώδιο που έχει ως στόχο την οικογένεια και ένα ζώδιο που έχει στόχο τα κοκτέιλ και να καβαλήσει καμηλοπάρδαλη.

Υδροχόος

Η μόνη περίπτωση που κάνει τρομερό τζιζ και την αναφέραμε και πριν είναι αυτή του Υδροχόου με τον Τοξότη. Αν και υπάρχουν κοινά σημεία στην προσωπικότητά τους, ο ένας ενοχλείται από την παρουσία του άλλου και είναι πιθανότερο να χωρίσουν από το να μπουν στη διαδικασία ενός καυγά. Τόσο δεν αντέχονται.

Ιχθύς

Θα ερωτευτεί εύκολα έναν Κριό γιατί θα τον τραβήξει η περιπέτεια και το άγνωστο, αλλά σύντομα θα καταλάβει ότι δεν μπορεί να του δώσει τη ζεστασιά και την τρυφερότητα που χρειάζεται. Θα τον χωρίσει με ένα δακρύβρεχτο μήνυμα ή θα πάρει την απόφαση ο Κριός και θα τον αφήσει στα κρύα του λουτρού για να πάει για mountain bike.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: