Πες "αντίο" στο millenial pink και υποδέξου το lime green στην ντουλάπα σου με αυτά τα 7 items

Να, λοιπόν, που το lime green, εισβάλλει στη ζωή μας. Εκεί που φορούσες τα cute ροζ παστέλ φουτεράκια σου τον χειμώνα και διακοσμούσες το σπίτι σου με όμορφες ροζ ορχιδέες και ροζ φλαμίνγκο, τώρα θα πρέπει να βρεις νέα items σε φωτεινές πράσινες αποχρώσεις, για τις εμφανίσεις και το σπίτι σου.

Διάβασε ακόμη:

Γνωστό και ως «lime green», το πράσινο γίνεται το «next-best-thing» όσον αφορά τις τάσεις στα χρώματα. Με την τάση του neon να έχει απογειωθεί τον τελευταίο καιρό ήταν κάπως αναπόφευκτο να μην πάρει η τάση του πράσινου, φτερά.

 

Με διακριτικό τρόπο στην αρχή, το πράσινο «τέρας» της ζήλιας βγαίνει από μέσα μας και το ξορκίζουμε φορώντας περήφανα αυτό το χρώμα που έχει διάφορες διαβαθμίσεις.

 

Δες ακόμη:

Υπάρχει το πράσινο του αβοκάντο, αυτό του μιμείται καταπράσινα γρασίδια,το πράσινο χρώμα του Kermit the frog από τα The Muppets και ένα σωρό ακόμη αποχρώσεις που δεν μπορούμε να τις χορτάσουμε.

 

Celebrities το φοράνε, influencers, bloggers, vloggers μέχρι και η North West το φοράει. Μήπως, λοιπόν, να ξεκινήσεις κι εσύ

Παρακάτω πάντως σου βρήκαμε 7 fashion items για να βάλεις το lime green και γενικά το πράσινο στη ζωή σου.

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/alyssainthecity/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: