Περισσότερη ασφάλεια στο δρόμο με τα  νέα Actros Edition 2

Με επαναστατικές καινοτομίες, η νέα γενιά Actros από τη Mercedes-Benz Trucks αναβαθμίζει τα πάντα σε πολύ υψηλό επίπεδο, προσφέροντας αυξημένη οικονομία για τις επιχειρήσεις μεταφορών, περισσότερη άνεση για τους οδηγούς φορτηγών και υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας για όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου. Καινοτομίες, όπως το Multimedia Cockpit, το MirrorCam, τα υπερσύγχρονά συστήματα ασφάλειας και οι εξελιγμένες λειτουργίες οδήγησης φροντίζουν, ώστε το Actros να ικανοποιεί απόλυτα τις ολοένα και υψηλότερες απαιτήσεις στους κλάδους μεταφορών μεγάλων αποστάσεων και βαρέων διανομέων και, παράλληλα, να υποστηρίζει την εργασία του οδηγού με βιώσιμο τρόπο. Άλλωστε, το γεγονός ότι η νέα ναυαρχίδα της Mercedes-Benz Trucks ανεβάζει τον πήχη από πολλές απόψεις, έχει επικυρωθεί με πολυάριθμες διακρίσεις, όπως το βραβείο «International Truck of the Year 2020».

Το νέο Actros Edition 2, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο του 2021, απευθύνεται σε μια εντελώς διαφορετική κατηγορία πελατών.

Ο βασικός εξοπλισμός του Edition 2 περιλαμβάνει τα εξής έξι πακέτα:

  • Safety Package με διάφορα ενεργά συστήματα υποβοήθησης οδηγού
  • Comfort Package με ατμοσφαιρικό φωτισμό LED, καθρέφτη ξυρίσματος, ψυγείο και πολλά άλλα χαρακτηριστικά για άνετη διαμονή
  • Driving Package με δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικό αλεξήλιο και άλλα
  • Sight Package μεταξύ άλλων με προβολείς bi-xenon, αισθητήρα βροχής και πίσω φώτα LED
  • Media Package με ηχοσύστημα, βάση για notebook, πρόσθετη πρίζα 12/15 V
  • Extra Line με φώτα θέσης LED στο MirrorCam, φλας LED και Welcome Light

Το νέο Mercedes-Benz Arocs: Η επανάσταση στον κατασκευαστικό κλάδο

Το νέο Mercedes-Benz Arocs διαθέτει όλα όσα χρειάζονται οι μεταφορές στον κατασκευαστικό κλάδο.

Το Arocs προσφέρει μια πλούσια γκάμα επιλογών, επιτρέποντας στους πελάτες να σχεδιάζουν τις δικές τους μεταφορικές λύσεις που ικανοποιούν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους. Εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, όπως το Predictive Powertrain Control (PPC), το Sideguard Assist, το Active Brake Assist, και «πρωτιές» για την αγορά, όπως το MirrorCam, το Multimedia Cockpit και, ασφαλώς, την πλατφόρμα συνδεσιμότητας Truck Data Center (TDC), το Arocs θέτει νέα πρότυπα στους τομείς της οικονομίας, της ψηφιοποίησης, της ασφάλειας και της συνδεσιμότητας.

Το νέο Mercedes-Benz Arocs επωφελείται επίσης από το προηγμένο σύστημα ελέγχου Tempomat και από το ενσωματωμένο στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Predictive Powertrain Control.

Έχει ακόμη κορυφαία ασφάλεια χάρη στο MirrorCam και τα πρωτοποριακά συστήματα υποβοήθησης.

 

 

 

 

Περισσότερη ασφάλεια στο δρόμο με τα  νέα Actros Edition 2 gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: