Περισσότερες εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης ζητά από τα στελέχη του το ΚΙΝ.ΑΛ.


Όλο και περισσότερα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής αναμένεται να βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, να ακούμε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και να διαβάζουμε στις εφημερίδες.

Σε σύσκεψη που έγινε στη Χαριλάου Τρικούπη διαπιστώθηκε ότι το κόμμα της ελάσσονος αντιπολίτευσης χωλαίνει στο επικοινωνιακό κομμάτι όσον αφορά την προβολή προσώπων πέραν της προέδρου Φώφης Γεννηματά και κάποιων προβεβλημένων στελεχών όπως είναι ο Βασίλης Κεγκέρογλου, η Χαρά Κεφαλίδου, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γιώργος Καμίνης.

Αρκετοί από τους υπόλοιπους βουλευτές και τα στελέχη δεν βγαίνουν στα μέσα ενημέρωσης (εξαιρείται φυσικά ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης) κάτι γα το λόγο αυτό θα ζητηθεί να αυξηθεί η παρουσία πρωτίστως όσων είναι νέοι σε ηλικία και άφθαρτοι, έχοντας παράλληλα συγκροτημένό δημόσιο λόγο.

Τον συντονισμό του σχετικού εγχειρήματος θα έχει ο γραμματέας Επικοινωνίας του κόμματος Κυριάκος Κυριάκος και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της προέδρου του κινήματος, Μανώλης Όθωνας.

Το ζήτημα είναι βέβαια όχι να υπάρχει μονάχα η καλή θέληση των στελεχών να εκτεθούν στα μέσα ενημέρωσης αλλά να τους καλούν κιόλας.

Πολιτική

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: