Περιποίηση προσώπου: 5 βήματα που πρέπει να ακολουθείς πιστά για νεανική επιδερμίδα

Ποιος δεν θέλει ένα πρόσωπο υγιές και λαμπερό; Αλλωστε όλοι γνωρίζουμε πως η περιποίηση του προσώπου μας είναι απαραίτητη όχι μόνο για την γενική μας υγεία αλλά και για την μείωση των ρυτίδων.

Το δέρμα στο πρόσωπο μας είναι πολύ ευαίσθητο στους εξωτερικούς παράγοντες και η ισορροπία του μπορεί να διαταραχθεί πολύ εύκολα. Οι καιρικές συνθήκες, η μη ισορροπημένη διατροφή, ο τρόπος ζωής μας και φυσικά το άγχος είναι μόνο μερικούς από τους παράγοντες που το πρόσωπο μας όχι μόνο χάνει την λάμψη του, αλλά δείχνει κουρασμένο και γερασμένο.

Και μπορεί η σταδιακή «γήρανση» του προσώπου να είναι μια απόλυτη φυσική διαδικασία, ωστόσο στο κεφάλαιο του skincare, υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα που μας βοηθούν ώστε το δέρμα μας να παραμένει υγιές, καθαρό και λαμπερό.

Για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας νεανική, καθαρή και λαμπερή, είναι σημαντικό να ακολουθούμε μερικά πολύ απλά βήματα.

Χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθημερινό καθαριστικό

Αν θέλετε η επιδερμίδα σας να είναι ενυδατωμένη φροντίστε να κάνετε ένα βαθύ καθαρισμό πρωί και βράδυ. Ο καθαρισμός της επιδερμίδας ειδικά στο τέλος της ημέρας είναι παραπάνω από απαραίτητος. Μπορεί κατά τη διάρκεια της νύχτας η επιδερμίδα να μην έρχεται σε επαφή με περιβαλλοντικούς ρύπους, σκόνη ή μακιγιάζ, όμως παράγεται σμήγμα. Το ενεργό μικκυλιακό νερό της Frezyderm είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της επιδερμίδας που «βομβαρδίζεται» καθημερινά από τους επιβαρυντικούς παράγοντες της ζωής στην πόλη. Εμπλουτισμένο με φυτικές σαπωνίνες, συστατικό με εξαιρετικά υψηλή καθαριστική ικανότητα, αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους, σμήγμα και μακιγιάζ.


Micellar Water Frezyderm Ενεργό Νερό Καθαρισμού 200ml 6,39€

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: