Περιπετειώδης σύλληψη οδηγού με τρεις καταδίκες στην Καβάλα

Ήξερε ότι θα κατέληγε στην φυλακή αν τον υπέβαλαν σε έλεγχο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που του έκαναν σήμα στάσης σε επαρχιακή οδό της Καβάλας και τα έπαιξε όλα για όλα ένας φυγόποινος Έλληνας, “σπάζοντας” το μπλόκο και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του.

Ο δράστης, που αποδείχθηκε ότι είχε στην “πλάτη” του τρεις καταδίκες, ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει, το μεσημέρι της Κυριακής, αλλά το όχημα ακινητοποιήθηκε και επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας. Ωστόσο, παρά την αντίσταση που προέβαλε στους αστυνομικούς, δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για φορολογικές παραβάσεις και για σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας με νέες κατηγορίες για απείθεια, αντίσταση και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Συνέλαβαν φυγόποινο κλεπταποδόχο

Το βράδυ της Κυριακής, συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 40χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Α’ Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Μετά από τυχαίο έλεγχο, συνελήφθη το Σάββατο στην Κοζάνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 42χρονος Έλληνας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για πλαστογραφία, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών. Ο φυγόποινος προσήχθη στην Ασφάλεια, απ’ όπου οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: