Περιοδεία στην Κρήτη για τον Γιάνη Βαρουφάκη με το ΜέΡΑ25

Στην Κρήτη θα βρεθεί ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη και η ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα τις επόμενες μέρες οι οποίοι από κοινού θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στο νησί.

Στην Κρήτη θα βρίσκονται από την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, λίγο καιρό πριν τις ευρωεκλογές.

Στην περιοδεία θα μετέχουν και οι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές από την Κρήτη, καθώς και τα στελέχη του ΜέΡΑ25.

«Μια ημέρα μετά την πανηγυρική έναρξη της προεκλογικής περιόδου με την παρουσίαση των πρώτων ονομάτων των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΜέΡΑ25, ο γραμματέας και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα έχουν σειρά επαφών και συνεργασίας με τους κατοίκους και τους φορείς του νησιού ειδικά στα Χανιά, το Ρέθυμνο και την Ιεράπετρα. Στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί στο δρόμο προς τις εκλογές, μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση».

Η μεγάλη περιοδεία ξεκινάει από τα Χανιά, όπου το ΜέΡΑ25 με τον γραμματέα κ. Γιάνη Βαρουφάκη, την ευρωβουλευτή κ. Σοφία Σακοράφα, τον υποψήφιο ευρωβουλευτή κ. Κωνσταγτίνο-Οδυσσέα Σταυρόπουλο και τα στελέχη του κόμματος στην Κρήτη θα επισκεφθούν τα φιλόπτωχα συσσίτια στην Σπλάντζια (στις 10 π.μ.) και στη συνέχεια την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (11 π.μ.).

Από τις 12 μέχρι τις 2 το ΜέΡΑ25 θα είναι στην αγορά της πόλης για να συζητήσει με τους πολίτες και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Εθνικό Στάδιο της πόλης, όπου η Σοφία Σακοράφα πραγματοποίησε το παγκόσμιο ρεκόρ της στο ακόντιο.

Στις 5μμ θα γίνει η συνάντηση με την πρωτοβουλία των πολιτών που εναντιώνονται στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας μας. Στη συνέχεια (6μμ) θα γίνει η συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, με τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

Στις 7 μ.μ. το ΜέΡΑ25 θα ξεναγηθεί στο Μουσείο Τυπογραφίας.

Στις 7.30 μ.μ. μέχρι τις 10μμ θα πραγματοποιηθεί η κεντρική πολιτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Akali με κεντρικό ομιλητή τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 κ. Γιάνη Βαρουφάκη.

Την Παρασκευή ο γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης συνοδευόμενος από την Ευρωβουλευτή Σοφία Σακοράφα και την υποψήφια Ευρωβουλευτή Ελευθερία Κατσούλη θα βρεθούν στο Ρέθυμνο την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου.

Θα επισκεφθούν το Αρκάδι (στις 10 π.μ.) και στη συνέχεια το Μουσείο Ελεύθερνας.

Στις 11 π.μ. θα επισκεφθούν το Γηροκομείο και στη συνέχεια θα περιοδεύσουν στην αγορά της πόλης(από τις 11.45 μέχρι και τις 13.45).

Στις 14.00 μ.μ. θα επισκεφθούν το Δημαρχείο της Πόλης και θα έχουν συναντήσεις με φορείς της πόλης (ΕΛΜΕ, Συνπολις).

Το απόγευμα στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου και το Σωματείο των ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Στις 7.30 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΜΈΡΑ25 με ομιλητή τον Γραμματέα Γιάνη Βαρουφάκη στο Ωδείο Ρεθύμνου(Εμ. Βερνάδου 22)

 

politiki

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: