Περιμένουν και άλλοι… ενδιαφερόμενοι μετά τον ΔΟΛ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν εκδότες και καναλάρχες το μοντέλο για τη διάσωση του ΔΟΛ που υλοποιούν οι πιστώτριες τράπεζες.

Μη νομίζετε ότι οι βαρόνοι της ενημέρωσης ενδιαφέρονται για την τύχη του ιστορικού συγκροτήματος και για τους εκατοντάδες εργαζόμενους.

Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η χρησιμοποίηση στο μέλλον του ίδιου μοντέλου, αν τελικά είναι βιώσιμο για τη διάσωση των δικών τους καναλιών και εκδοτικών συγκροτημάτων και την απαλλαγή από τοξικά δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκαίρως ότι η κυβέρνηση στην εναγώνια προσπάθειά της να κάνει δημόσιες σχέσεις με τα χρεοκοπημένα κανάλια και τα δημοσιογραφικά συγκροτήματα μοιράζει υποσχέσεις για ρύθμιση των χρεών, με την προϋπόθεση ότι θα συμφωνήσει στο σχέδιο και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε στη Βουλή ότι πρόκειται να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία αλλά τον προσγείωσε απότομα ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν του είπε ότι δεν θα επιτρέψει να επωμιστούν οι φορολογούμενοι τα χρέη των Μέσων Ενημέρωσης.

Πηγή: lykavitos.gr - politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: