Περιμένετε να σας κάνει πρόταση γάμου; 5 σημάδια για να είστε σίγουρες!

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος πόθος της γυναίκας; Μα φυσικά να παντρευτεί! Ίσως να είναι ένας από τους μεγαλύτερους πόθους αλλά δεν παύει να είναι κάτι που κάθε κοριτσάκι φαντάζεται από την ηλικία των 5 ετών! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι στις μέρες μας, ο σαν τελετή έχει κάπως απομυθοποιηθεί, καθώς αυτό που παλαιότερα έκαναν οι κάπως πιο εναλλακτικοί και της κουλτούρας πλέον το κάνουν όλο και περισσότερα ζευγάρια, κυρίως λόγω χρημάτων:

Δημαρχείο, ή ένα εκκλησάκι με ελάχιστους καλεσμένους και φυσικά απουσία της πολυτέλειας και του γνωστού στολισμού! Τελοσπάντων, εμείς εδώ στο youweekly.gr πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να βρεις το άλλο σου μισό, κι ας παντρευτείτε σε… ξεχασμένο φάρο! Υπάρχουν βέβαια και οι γυναίκες που δεν έχουν θέμα αν θα γίνει ή όχι τελετή. Ωστόσο οι περισσότερες έχουν και μάλιστα όταν βλέπουν ότι τα χρόνια περνούν και η δεν έρχεται, κυριολεκτικά φρικάρουν! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια , τα οποία φανερώνουν ότι εκείνος σχεδιάζει να σας κάνει πρόταση γάμου! Γιατί ο άντρας και να θέλει να… κρυφτεί η χαρά δεν τον αφήνει!

1. Σας ζήτησε το τηλέφωνο του μπαμπά σας: Τα πράγματα είναι όντως σοβαρά. Βλέπετε, εφόσον πλέον δεν γίνεται το κλασικό τραπέζωμα όπου ο γαμπρός φτάνει με λουλούδια για να ζητήσει τη νύφη, κάπως πρέπει κι αυτός, ειδικά αν είναι παλαιών αρχών, και ο μπαμπάς σας επίσης, να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας και να γνωρίσει τον μέλλοντα πεθερό προκειμένου να καταλάβει ότι δεν είναι ούτε έμπορος ναρκωτικών ούτε και βιαστής, γιατί αυτό πιστεύουν όλοι οι μπαμπάδες για τον αγαπημένο της κόρης τους. Οπότε λοιπόν με μικρά και δειλά βηματάκια προσπαθεί να τον γνωρίσει καλύτερα, για να μην έρθει προ εκπλήξεων στη συνέχεια.

2. Το αγαπημένο σας εστιατόριο: Υπάρχει ένα μαγαζί κάπου στην πόλη το οποίο λατρεύετε, αλλά την τελευταία φορά που πήγατε, εκείνος έπρεπε να κάνει ψυχανάλυση για να ξεπεράσει το… λογαριασμό! Κι όμως, τώρα με δική του πρωτοβουλία, και χωρίς να είναι τα γενεθλιά σας ή να πήρε το πρωτάθλημα η ομάδα, μερικές φορές το δεύτερο πάει πρώτο, κάνει κράτηση στο… μαγαζί του σατανά! Πραγματικά, ακόμα αναρωτιέστε αν θα σας κάνει πρόταση γάμου; Εκτός βέβαια αν σας παρατήσει! Είναι κι αυτό μια έκπληξη!

3. Μυστικά με τις φίλες σας: Θεωρεί τις φίλες σας κότες με ελάχιστες εξαιρέσεις, αυτές που δεν έχει γνωρίσει ακόμα! Θεωρεί ότι σας επηρεάζουν αρνητικά σε ότι έχει να κάνει με τη σχέση σας και σας φουσκώνουν τα μυαλά για να ζητάτε περισσότερα! Κι όμως, τον τελευταίο καιρό, έχουν αναπτύξει μία… ιδιαίτερη επαφή, καθώς μιλούν συνομωτικά και όταν σκάτε μύτη εσείς αμέσως σταματούν! Δύο είναι τα ενδεχόμενα: Ή προσπαθεί να πάρει ιδέες και συμβουλές από τους ανθρώπους που σας ξέρουν καλύτερα στον κόσμο, ή έχουν παράνομο δεσμό! Δίνουμε μεγαλύτερη πιθανότητα στο πρώτο γιατί το δεύτερο σιγά μην το έκαναν τόσο φανερά. Ηρεμήστε λοιπόν…

4. Αλλόκοτο ενδιαφέρον για γάμους: Πρόσφατα πήγατε στο γάμο της ξαδέρφης σας, και αντί εκείνος να κοιμάται σε μία γωνία και στο τραπέζι απλά να πέσει με τα μούτρα στο φαγητό, είχε καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς τα μάτια του ανοιχτά, και σχολιάζε τα πάντα γύρω από την τελετή! Το νυφικό, το κοστούμι, το στολισμό, το πόσο μπορεί να κόστισαν όλα αυτά και φυσικά την επιλογή του… μενού μιας και εκείνος θα επέλεγε ψάρι αντί για κοτόπουλο! Ή δεν είναι καλά στα μυαλά του, ή έχει πάρει απόφαση να την… φορέσει την κουλούρα!

5. Κάνει ξεκαθάρισμα: Ενώ σας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερα και εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δώρα, φέτος σας ανακοινώνει ότι το δώρο σας θα είναι σχετικά… σεμνό! Φυσικά μόλις δει τα κατεβασμένα σας μούτρα, σπεύδει να σας εξηγήσει με πονηρό ύφος ότι… θα καταλάβετε γιατί αργότερα! Εσείς βέβαια, ακούτε μόνο το πρώτο σκέλος της πρότασης και από μέσα σας του ρίχνετε κατάρες διότι δεν σας αγαπάει και δεν σας φροντίζει! Το δεύτερο μισό δεν το ακούσατε; Ο άνθρωπος ψάχνει για μονόπετρο! Τι θέλετε πια; Να παει φυλακή για χρέη;

 

sxeseis

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: