Περιφέρεια Αττικής: Να καταθέσουν αίτημα καταγραφής ζημιών οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που επλήγησαν από τη φωτιά στον Υμηττό

Με σχετική ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια Αττικής καλεί τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που υπέστησαν σοβαρές ζημιές από την φωτιά στον Υμηττό, να καταθέσουν αίτημα προκειμένου να προχωρήσει η καταγραφή των ζημιών και να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό η αποκατάσταση και επαναλειτουργία τους.

Με εντολή της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, κλιμάκιο με υπαλλήλους της περιφέρειας μετέβη στην περιοχή όπου βρίσκονται οι κεραίες, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών καθώς και κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες υπέστησαν ζημιές. Μετά την καταγραφή των ζημιών, αναζητήθηκαν στοιχεία επικοινωνίας των ενδιαφερόμενων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ήδη έχει γίνει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής (ΕΙΙΡΑ), Τάκη Κωστάκη, ενώ οι προσπάθειες συνεχίζονται για την ενημέρωση και των υπόλοιπων ενδιαφερομένων, με σκοπό να υποβληθούν τα σχετικά αιτήματα και να γίνει η καταγραφή των ζημιών.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: