Περήφανοι για το «αντάρτικο» στο παλάτι Χάρι και Μέγκαν

Δεν νιώθουν τύψεις που έκοψαν τον ομφάλιο λώρο με την βασιλική οικογένεια  —  Τι υποστηρίζουν στο νέο τους βιβλίο Όμιντ Σκόμπι και Κάρολαιτ Ντιράντ

Περήφανοι αισθάνονται οι «αντάρτες» των βρετανικών ανακτόρων, Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ για την απόφασή τους να εγκαταλείψουν τη βασιλική ζωή»

Στο νέο τους βιβλίο, υπό τον τίτλο: «Finding Freedom» (Βρίσκοντας την Ελευθερία), οι συγγραφείς Όμιντ Σκόμπι και Κάρολαιν Ντιράντ υποστηρίζουν ότι το ζεύγος Σάσeξ βρήκε το βήμα του και είναι περήφανο για τη δουλειά που έχει κάνει.

Από τη στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εγκατέλειψαν τη βασιλική οικογένεια για μία νέα ζωή στην Καλιφόρνια, το ζευγάρι δεν μετανιώνει και αισθάνεται «περήφανο» για την απόφασή του», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι δύο συγγραφείς.

Πλέον το ζευγάρι έχει εγκατασταθεί στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια κεφαλαιοποιώντας την εικόνα του ως ενός σύγχρονου, μικτού ζευγαριού, στραμμένου στον τομέα του ανθρωπισμού, σε μια χώρα όπου η κοινή γνώμη είναι πολύ πιο ευνοϊκή απέναντί του απ’ ότι στη Βρετανία.

Αφότου έφθασε στις ΗΠΑ, το ζευγάρι δημιούργησε το ίδρυμά του «Archewell» και άρχισε να ασχολείται με την παραγωγή προγραμμάτων για το Netflix, έναντι αστρονομικού ποσού και podcasts για το Spotify.

Από τη στιγμή που παραιτήθηκαν ως ανώτερα μέλη της «Firm» (Εταιρεία), όπως αποκαλούν την βασιλική οικογένεια, η Μέγκαν δημοσίευσε επίσης το πρώτο της παιδικό βιβλίο, υπό τον τίτλο «The Bench» , που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους με ανάμεικτες κριτικές και ο σύζυγός της Χάρι λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του το 2022.

Σ’ αυτό προστίθεται μια σύμπραξη που έχει ήδη ανακοινωθεί με τη νέα πλατφόρμα Apple TV+, σε συνεργασία με την Αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: