Perfect Sense: μόδα δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε, αλλά και αυτό που μυρίζουμε

Μόλις το 2004, δύο Αμερικάνοι βιολόγοι, ο Ρίτσαρντ Άξελ και η Λίντα Μπ. Μπακ, έλυσαν το «μυστήριο της όσφρησης» κερδίζοντας το Νόμπελ Ιατρικής «για τις ανακαλύψεις των υποδοχέων της όσφρησης και της οργάνωσης του οσφρητικού συστήματος», αποκωδικοποιώντας ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο μυρίζουμε. Μερικά χρόνια αργότερα οι επιστημονικές έρευνες αναφέρουν ότι «ένας άνθρωπος μπορεί να διακρίνει ανάμεσα ένα τρισεκατομμύριο μυρωδιές» κάνοντας μας να δώσουμε τη δέουσα σημασία, όχι μόνο σε ό,τι βλέπουμε ή ακούμε, αλλά και σε ό,τι μυρίζουμε. Όταν μικρές ακούγαμε τη γιαγιά μας να λέει ιστορίες για το πώς το θυμικό συνδέεται με τη μυρωδιά και χτίζαμε τις παιδικές μας αναμνήσεις πάνω στο άρωμα από τριαντάφυλλα που φορούσε η μητέρα μας, στο πώς μύριζε το πουκάμισο του πατέρα μας όταν το παίρναμε για να το κρεμάσουμε στη ντουλάπα και στην μυρωδιά που είχε το κουβερτάκι του μικρού μας αδερφού κάτω από το οποίο μπαίναμε και εμείς όταν θέλαμε να κρυφτούμε, η όσφρηση δεν είχε –συνειδητά τουλάχιστον- τη σημασία που της έπρεπε στη ζωή μας.
Perfect Sense: μόδα δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε, αλλά και αυτό που μυρίζουμε
Και αυτό τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξει. Όταν έπεσα τυχαία πάνω στο παρακάτω video στο YouTube θεώρησα ότι πρόκειται για ένα ακόμα «μαρκετινίστικο τρικ» για να διαφημιστεί ένα brand ρούχων ή για να γίνει γνωστή μία νέα συλλογή. Διάβασα τις λέξεις, «κάμερα», «κατάστημα»… τίποτα δεν πίστευα πως θα μπορούσε να με ταράξει μέσα από αυτήν την προβολή, μέχρι που πάτησα το play και μαζί με αυτό είναι σαν να ξεχύθηκαν από τις πιο βαθιές γωνιές του υποσυνειδήτου μου αρώματα και μυρωδιές που νόμιζα ότι δεν είχα αισθανθεί ποτέ. Το νέο Cajoline Intense έκανε ένα πείραμα: έπλυνε όλα τα ρούχα αυτού του καταστήματος με τα 3 νέα του μαλακτικά ρούχων με άρωμα Passion Gourmande, Tresor d’ orient, Tourbillion de Fraicheur.
Perfect Sense: μόδα δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε, αλλά και αυτό που μυρίζουμε
Cajoline Intense Tresor d’ orient
Μετά την πλύση τα ρούχα ξαναδιπλώθηκαν και τοποθετήθηκαν και πάλι στα ράφια. Ο κόσμος που μπήκε μέσα την επόμενη μέρα, γυναίκες και άντρες, σχημάτισε στο πρόσωπό του ένα πονηρό χαμόγελο σαν αυτό που έχουν τα παιδιά όταν παίρνουν κρυφά καραμέλες από το βάζο και τις τοποθετούν στις τσέπες τους. Κοιτούσε συνωμοτικά ο ένας τον άλλο και βύθιζαν το πρόσωπό τους όλο και περισσότερο μέσα στα ρούχα που ευωδίαζαν υπέροχα.

Πάτησα για λίγο το pause και σκέφτηκα πως εγώ έχω κάνει πολύ λιγότερες φορές, από όσες θα ήθελα, αυτήν την κίνηση. Γιατί εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν βασίζομαι στην όσφρηση μου για να αισθανθώ αν πραγματικά θέλω να φορέσω ένα ρούχο. Μόνη αίσθηση που χρησιμοποιώ είναι η όραση. «Μου αρέσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη»;
Perfect Sense: μόδα δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε, αλλά και αυτό που μυρίζουμε
Cajoline Intense Passion Gourmande
Eτσί όμως χάνω την ευκαιρία να με ρωτήσω το πιο σημαντικό: «Νιώθω χαρούμενη με αυτό που φοράω πάνω στο δέρμα μου;» Και την απάντηση σε αυτό μπορείς να την πάρεις μόνο αν έχεις τα κατάλληλα ερεθίσματα για το πλύσιμο των ρούχων σου. Όπου «κάταλληλα» βάλε τη λέξη «Cajoline».
Perfect Sense: μόδα δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε, αλλά και αυτό που μυρίζουμε
Το νέο, υπερσυμπυκνωμένο Cajoline Ιntense είναι εδώ σε 3 υπέροχα αρώματα και σκοπεύει να αφυπνίσει όλες τις αισθήσεις σου στο maximum. Το Cajoline Intense προσφέρει 2 φορές περισσότερο άρωμα που διαρκεί και διαρκεί! Χαρίζει στα ρούχα σου μοναδική απαλότητα και εκπληκτική φρεσκάδα, ενώ με τη νέα του υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση, μία μικρή μόνο δόση αρκεί για να έχεις «πάνω σου» το υπέροχο άρωμα Cajoline που διαρκεί όσο ποτέ. Ανακάλυψε το άρωμα που σου ταιριάζει ανάμεσα στα: Passion Gourmande, Tresor d’ orient, Tourbillion de Fraicheur και δώσε στον ευατό σου την ευκαιρία όχι μόνο να βλέπεις πόσο όμορφη είσαι με τα ρούχα σου, αλλά να νιώθεις και έτσι. Από τις 5 αισθήσεις μας η όσφρηση είναι σίγουρα αυτή με την καλύτερη μνήμη…. Και το καλύτερο γούστο! Αξιοποίησέ την και ανακάλυψε τον κόσμο, και την γκαρνταρόμπα σου, από την αρχή!
Perfect Sense: μόδα δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε, αλλά και αυτό που μυρίζουμε
Cajoline Intense Tourbillion de Fraicheur

Facebook: https://www.facebook.com/CajolineGreece/

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: