Πέρασαν τον Ποταμό Έβρο και όργωσαν το έδαφος οι Αρματιστές της 30ης 30 Μ/Κ ΤΑΞ (φώτο)

ΗΗ  30ή Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στον βόρειο Έβρο (εδρεύει στην περιοχή του Διδυμοτείχου) και έχει αποστολή  την αναχαίτιση Τουρκικής επιθετικής κίνησης στον Βόρειο Έβρο …Αλλά από την Άμυνα οι Αρματιστές πέρασαν στην Επίθεση !

Από την 30ή Μηχανοκίνητη, την 3η Μηχανοκίνητη και το 21ο Σύνταγμα εξαρτάται η επιβίωση του Βόρειου Έβρου σε περίπτωση Τουρκικής επίθεσης   στον Έβρο …Αλλά !

Αλλά αν τα σενάρια  που εκτελεί συνήθως  η 30 Ταξιαρχία να «σημειωθεί οτι είναι εξοπλισμένη με τα «LEO1A5 «…αφορούσαν αντικείμενα Άμυνας – Αναδιάταξης, Υπέρβασης – Αντεπίθεσης και  Εξάλειψης Αεροπρογεφυρώματος..

Οι Αρματιστές όμως Το Γύρισαν στην Επίθεση (Φώτο  της Επιχείρησης Βιαίας Διάβασης του Ποταμού Έβρου απο Drome του ΓΕΣ…Άλλα κόλπα)

Πέρασαν όμως από ότι δείχνουν τα πράγματα απο την Άμυνα σε ασκήσεις Επίθεσης με  Συντονισμένη Επιχείρηση Βιαίας διάβασης του Ποταμού Έβρου και με πρόθεση να να ξεχυθούν με τα  Άρματα και να Σαρώσουν  τη κατηφορική πεδιάδα της Ανατολικής Θράκης!

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων Βορείου Έβρου, εκπαίδευση στη Διάβαση Ποταμού, από το σύνολο των μονάδων της 30 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας.

Η εκπαίδευση περιέλαβε τα αντικείμενα της σχεδίασης, οργάνωσης, προπαρασκευής και εκτέλεσης μίας απαιτητικής στρατιωτικής επιχείρησης όπως είναι η Βιαία Διάβαση Ποταμού, η οποία απαιτεί άρτια οργάνωση και συντονισμό, ακρίβεια και ταχύτητα ενεργειών.

Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: