Πέρασαν τις 100.000 οι παραγγελίες για το Opel Crossland X

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ξεκίνησαν οι παραγγελίες του Opel Crossland Χ και όπως μας ενημερώνουν από την Γερμανία, το μοντέλο έγινε  bestseller. Σε όλη την Ευρώπη οι παραγγελίες του Crossland Χ ξεπέρασαν τις 100.000 . Το Crossland X που  χτυπά στην καρδιά της κατηγορίας SUV-B είναι καλαίσθητο εξωτερικά, ευρύχωρο και ευπροσάρμοστο εσωτερικά.

Το Crossland X είναι το τρίτο μέλος της οικογένειας μοντέρνων SUV Opel X, δίπλα στο στιβαρό Mokka X και το συμπαγές Grandland X. Μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα της οικογένειας X — Mokka X και Grandland X — θα διατίθεται το 2018 για πρώτη φορά, ολόκληρο το ημερολογιακό έτος και θα συμβάλλει σημαντικά στην άνοδο των πωλήσεων.

Το Crossland X ήταν το πρώτο project συνεργασίας μεταξύ Groupe PSA και Opel, που ξεκίνησε ανάμεσα στις δύο εταιρίες το 2012. Το αυτοκίνητο μοιράζεται την ίδια αρχιτεκτονική δομή με το Citroën C3 Aircross, ενώ και τα δύο μοντέλα παράγονται στο εργοστάσιο της Zaragoza στην Ισπανία. Προσφέρει μία σειρά προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδηγού όπως Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness Alert) και Σύστημα Προειδοποίησης Παρέκκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας (Lane Departure Warning), Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης (Forward Collision Alert) με Ανίχνευση Πεζού Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (Automatic Emergency Braking), υψηλής τεχνολογίας προβολείς full LED, Πανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας 180 μοιρών (Panoramic Rear View Camera) και Σύστημα Αναγνώρισης Πλευρικού Τυφλού Σημείου (Side Blind Spot Alert).

Το αυτοκίνητο συνοδεύεται από μια γκάμα αποδοτικών κινητήρων diesel, βενζίνης και LPG, με κυβισμό από 1.200 έως 1.600 κ.εκ. που αποδίδουν από 55 kW/75 hp έως 96 KW/130 hp, σε συνδυασμό με πεντατάχυτα και εξατάχυτα μηχανικά κιβώτια ή εξατάχυτα αυτόματα (επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου σύμφωνα με τον κύκλο NEDC, στην πόλη 8,4[1]-4,11 l/100 km, εκτός πόλης 6,01-3,31 l/100 km, μικτού κύκλου 6,91-3,61 l/100 km, επίσημες, ειδικές εκπομπές CO2 123-931 g/km, κατηγορία ενεργειακής απόδοσης C-A+).

 

Πέρασαν τις 100.000 οι παραγγελίες για το Opel Crossland X

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: