Πέραμα: 12χρονη αθλήτρια του Κουνγκ Φου εξουδετέρωσε τον επίδοξο βιαστή της με δύο κινήσεις (βίντεο)

Η 12χρονη Ιωάννα έβγαλε… νοκ άουτ τον επίδοξο βιαστή της στον Πέραμα, έναν 25χρονο Αλγερινό, που επιχείρησε να την κακοποιήσει σeξουαλικά, χωρίς όμως να το καταφέρνει, καθώς το κορίτσι γνώριζε πολεμικές τέχνες.

Η μικρή έκανε το καθιερωμένο δρομολόγιο με το τοπικό λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της στο Πέραμα, αυτό που δεν ήξερε, όμως, ήταν ότι ο 25χρονος την παρακολουθούσε. Όταν κατέβηκε στην στάση, ο άντρας την ακολούθησε με γοργό βήμα, το 12χρονο κορίτσι, όμως, δεν έχασε την ψυχραιμία του.

Στο μεταξύ, ο πατέρας της 12χρονης είχε ειδοποιήσει την μητέρα της να κατέβει στην είσοδο για να την παραλάβει. Το κορίτσι περίμενε στο κατώφλι της εισόδου για μερικά δευτερόλεπτα για να έρθει η μητέρα της και τότε ακριβώς ο Αλγερινός πρόλαβε να της επιτεθεί με σκοπό να την κακοποιήσει.

Τον σώριασε αιμόφυρτο πάνω στο καπό αυτοκινήτου

Μιλώντας στο Star, η Ιωάννα ανέφερε σχετικά:

«Ξαφνικά με άγγιξε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικοβλημένος».

«Φοβήθηκα, πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν στο ύψος του μπαμπά μου, αλλά εγώ μέσα στην ταραχή μου δεν τον πρόσeξα, ήταν γύρω στα 24 — 25. Δεν τον είχαμε ξαναδεί στο Πέραμα πρώτη φορά δηλαδή».

Στη συνέχεια ο νεαρός προσπάθησε να ξεφύγει αλλά συνελήφθη από την ασφάλεια Περάματος. Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το πρόσωπό του Αλγερινού κακοποιού μελανιασμένο από τα χτυπήματα της 12χρονης μαθήτριας.

Η μικρή Ιωάννα από τα οκτώ της χρόνια είναι αθλήτρια του Σάντα, μιας κινέζικης πολεμικής τέχνης -του λεγόμενου και αγωνιστικού κουνγκ φου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 29:00:

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: