People’s Choice Awards: Το fashion icon Gwen Stefani και οι υπόλοιπες εμφανίσεις από ένα μέτριο κόκκινο χαλί

Διάβασε ακόμα:

Gwen Stefani

 

Εδώ μιλάμε για το Fashion Icon των φετινών People’s Choice Awards. Η Gwen Stefani σίγουρα έβαλε τα δυνατά της για να φανεί αντάξια του τίτλου και μπορεί κανείς να πει ότι η επιλογή της Vera Wang δημιουργίας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Κατά τη γνώμη μου σίγουρα θα μπορούσε και καλύτερα, αλλά ως fashion icon της χρονιάς κάτι θα ξέρει κι εκείνη.

Jeremy Scott

Ο Jeremy Scott είχε έναν ρόλο στα φετινά βραβεία και φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να κάνει μία grande εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Ήταν εκεί για το βραβείο της φίλης του Gwen Stefani και σαν συννενοημένοι, φόρεσαν και οι δύο τεράστιους φιόγκους που απαρατήρητοι δεν πέρασαν. Για αυτή την περσόνα και αναφορικά με την περίσταση, ο Jeremy Scott τα πήγε καλά, δεν νομίζεις;

Zendaya

Η Zendaya φόρεσε μία δημιουργία Christopher Esber. Ένα cocoon, μαύρο φόρεμα με cut-outs, τα οποία τόνιζαν σειρές από λαμπερές πέτρες. Αυτή λεπτομέρεια έδωσε το glam που χρειαζόταν η όμορφη Zendaya για το red carpet.

Kim Kardashian

Αναμενόμενο να δούμε την Kim με Versace, η οποία συνεχίζει σταθερά να επιλέγει φορέματα που τονίζουν τη σιλουέτα της. Αυτή τη φορά διάλεξε ένα «παραπλανητικό» φόρεμα. Μπροστά ήταν σχεδόν αδιάφορο αλλά από πίσω ήταν γεμάτο στρας. Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν είναι ικανό να την βάλει στο top 5 του red carpet.

Kourtney Kardashian

 

Από την άλλη, η αδερφή της Kourtney υπερέβαλλε λίγο με τα στρας και τις πέτρες αλλά σε ένα κόκκινο χαλί, όλα αυτά φαντάζουν φυσιολογικά. Πού αλλού θα μπορούσε να φορέσει το αστραφτερό, Naeem Khan κοστούμι; Από εμένα είναι ναι, αφού συμφωνώ με το κόψιμο, το ύφος αλλά και τα geometric σχέδια που άφηναν πάνω στο μαύρο ύφασμα οι sparkly γραμμές. Εντάξει, δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, ειδικά από την οικογένεια Kardashian, αλλά έχουμε μπροστά μας μία πολύ καλή εκδοχή του.

Khloe Kardashian

 

Τον LaQuan Smith διάλεξε η τρίτη της παρέας για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. Σίγουρα έχουμε ξαναδεί αυτό το φόρεμα σε παρόμοιες εκδοχές και μάλιστα να τις φορά κάποια από τις Kardahsians. Διαφάνεια στο top και ένα sexy σκίσιμο στη φούστα. Εσένα σε αφήνει άφωνη;

Kris Jenner

Η μαμά Kardahsian-Jenner, Kris, έβαλε τα καλά της. Αυτά που θα έβαζε μία μαμά συνοδεύοντας τις υπέρλαμπρες κόρες της. Ένα μαύρο κοστούμι με μία διόλου διακριτική λεπτομέρεια στους ώμους του σακακιού. Βέβαια, μπροστά στις διαφάνειες, τα σκισίματα, τις πέτρες και τα στρας, αυτό είναι λίγο. Επομένως, μπράβο της που δεν προσπάθησε να καλύψει τις κόρες της.

Kelly Rowland

 

Μία ενδιαφέρουσα εμφάνιση ήταν αυτή της Kelly Rowland, η οποία φόρεσε ένα optical illusion φόρεμα Iris van Herpen. Ανεξάρτητα από το αν σου αρέσει ή όχι το συγκεκριμένο σχέδιο, το αποτέλεσμα είναι άξιο λόγου, αφού σμιλεύει κατά κάποιο τρόπο τη σιλουέτα και σίγουρα κεντρίζει τα βλέμματα.

Jenna Dewan

H Jenna Dewan φόρεσε ένα strapless, κατακόκκινο φόρεμα Monique Lhuillier που ήταν ό,τι πρέπει για να δείξει την κομψή σιλουέτα της με τη φουσκωμένη κοιλίτσα. Η λεπτομέρεια στο ντεκολτέ δημιουργούσε όμορφες πτυχώσεις στο υπόλοιπο φόρεμα για ακόμα καλύτερη εφαρμογή. Πρόκειται για μία safe επιλογή που όμως την έβγαλε ασπροπρόσωπη.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: