People's Choice Awards: Ένα κόκκινο χαλί με ελάχιστες καλοντυμένες και πολλές αστοχίες

Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν ισοπεδώθηκαν όλα. Υπήρχαν κομψές εμφανίσεις, χωρίς όμως να προσφέρουν κάτι διαφορετικό στιλιστικά και να κάνουν τη διαφορά. Για του λόγου το αληθές, ας δούμε τις celebrities που βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί και τις ενδυματολογικές επιλογές τους.

Victoria Beckham

Φυσικά και η Victoria Beckham θα επέλεγε κάτι από το δικό της brand και πάντα κοντά στα δεδομένα της. Total white κοστούμι με μαύρα pumps, διάλεξε για αυτή τη βραδιά στην οποία βραβεύτηκε κιόλας. Κλασική κι αναμενόμενη αλλά πάντα στιλάτη.

Scarlett Johansson

Versace φόρεσε και η sexy Scarlett, η οποία μας θύμισε λίγο τα νιάτα της στο κόκκινο χαλί με το ξέχειλο μπούστο. Αν εξαιρέσεις αυτή την υπερβολή, το υπόλοιπο σύνολο ήταν αρκετά καλό, αν και θα μπορούσε να δώσει λίγο περισσότερο glam.

Mila Kunis

Η Mila Kunis αφέθηκε στο μινιμαλισμό και την ασφάλεια του μαύρου φορέματος. Έτσι εμφανίστηκε με ένα midi, strappy φόρεμα Alex Perry, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι εξαιρετικές ημιδιάφανες, κεντημένες με μαύρες πέτρες γόβες.

Rita Ora

Εξαιρετικό χρώμα και πολύ καλή επιλογή αναλογικά με αυτές που μας έχει συνηθίσει η Rita Ora στο κόκκινο χαλί. Το Atelier Versace φόρεμά της και οι statement, over-the-knee μπότες της αποτέλεσαν ένα από τα πιο πετυχημένα looks στο κόκκινο χαλί.

Chrissy Teigen

Με ένα mini φόρεμα Zuhair Murad εμφανίστηκε η Chrissy Teigen που μάλλον ήταν υπερβολικό. Και mini και με σκίσιμο και με ντεκολτέ. Τι λες κι εσύ;

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian εμφανίστηκε φορώντας ένα vintage, »optical illusion» φόρεμα Jean Paul Gaultier, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι sock boots. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας ενθουσίασε, ούτε μας εντυπωσίασε αυτή τη φορά, αφού καθόλου δεν διαφοροποιήθηκε από τις συνηθισμένες επιλογές της.

Gwen Stefani

Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει σχεδόν πάντα η Gwen Stefani να κάνει τις πιο εκκεντρικές και υπερβολικές επιλογές στο κόκκινο χαλί. Ίσως απλά επιλέγει το λάθος κομμάτι και η απόδειξη είναι αυτό το Balmain λαδί φόρεμα που διάλεξε για το κόκκινο χαλί των βραβείων και η ίδια μέσα σε αυτό θυμίζει ηρωίδα πολεμίστρια, τύπου Ζήνα.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/peopleschoice

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: