Πένθος για τη ροκ σταρ Μελίσα Έθεριτζ – Έχασε τον γιο της μόλις στα 21 του χρόνια

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για την πλειοψηφία των γονιών από το να χάνουν τα παιδιά τους. Το συναίσθημα αυτό βιώνει και η Αμερικανίδα μουσικός και τραγουδίστρια της ροκ μουσικής, Μελίσα Έθεριτζ (Melissa Etheridge), η οποία θρηνεί για τον γιο της, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 21 ετών.

Μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο Twitter, η 59χρονη καλλιτέχνης επιβεβαίωσε ότι ο Μπέκετ πέθανε εξαιτίας μιας εξάρτησής του. «Σήμερα ενώθηκα με τις εκατοντάδες οικογένειες που χάνουν αγαπημένα τους πρόσωπα από τις εξαρτήσεις στα οπιοειδή», έγραψε -μεταξύ άλλων- η Έθεριτζ.

Και συμπλήρωσε: «Ο γιος μου, Μπέκετ, ήταν μόλις 21 ετών, έδινε μάχη να ξεπεράσει τον εθισμό του και τελικά ηττήθηκε σήμερα. Θα λείψει πολύ σε όσους τον αγαπούσαμε, την οικογένεια και τους φίλους. Η καρδιά μου έχει ραγίσει».

Επίσης, η Έθεριτζ συνέχισε τη συγκινητική της εξομολόγηση, ως εξής: «Παλεύουμε να σκεφτούμε τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε για να τον σώσουμε και τελικά ξέρουμε ότι τώρα δεν πονάει. Θα ξανατραγουδήσω σύντομα. Πάντα αυτό με γιάτρευε».

Πατέρας του Μπέκετ είναι ο Ντέιβιντ Κρόσμπι, με τον οποίο απέκτησε και μια κόρη, την Μπέιλι, που γεννήθηκε το 1997. Επίσης, η Έθεριτζ έχει και δύο παιδιά που γεννήθηκαν με εξωσωματική και έχουν γονείς την ροκ σταρ και την Τζούλι Σίφερ, με τις δύο να χωρίζουν το 2000.

Αν και αρχικά ο βιολογικός πατέρας δεν αναφερόταν, τον Ιανουάριο του 2000 το ζευγάρι αποκάλυψε ότι ήταν ο Κρόσμπι.

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: