Πέμη Ζούνη: "Μου έριξε χαστούκι στην σειρά και μου άνοιξε η μύτη"

“Του λέω μην ανησυχείς ενστικτωδώς εγώ βάζω τα χέρια, προσπάθησε να με δείρεις και θα βάλω τα χέρια, δεν θα σε αφήσω” ανέφερε η Πέμη Ζούνη.

Ένα μοναδικό flashback στην καριέρα της έκανε η Πέμη Ζούνη μέσω της ενότητας του Dot, όπου διηγήθηκε ένα περιστατικό που της συνέβη την σειρά Κλείσε τα Μάτια.

Η ηθοποιός δήλωσε: «Δεν θα σας πω για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη γιατί τον αγαπώ πολύ και μπορείτε να βρείτε πολλά πλάνα. Θα σας πω για μια στιγμή που δεν ξέρετε για μία σκηνή «τρυφερή» που έχουμε και πρέπει να με πλακώσει στο ξύλο ο αγαπημένος μου Άλκης Παναγιωτίδης. Του λέω μην ανησυχείς ενστικτωδώς εγώ βάζω τα χέρια, προσπάθησε να με δείρεις και θα βάλω τα χέρια, δεν θα σε αφήσω. Βάρα εσύ και θα προφυλαχθώ.

Πάνω στο πλάνο σκέφτομαι δεν βγάζω τα χέρια μου να φάω μια κανονική; Δεν το περίμενε, βγάζω τα χέρια μου και τρώω μία στην μύτη. Τρόμαξε ο άνθρωπος και του είπα ότι το έκανα επίτηδες αλλά κοίτα τώρα που θα νομίζουν ότι το βάλαμε μετά στο πλάνο το αίμα. Τι κρίμα κανείς δεν θα πιστέψει ότι είναι αληθινό.»

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: