Πέλλα: Ανήλικος ρήμαξε δυο φορές το ίδιο σπίτι μαζί με τον αδελφό του

Μέσα σε λίγα 24ωρα διέρρηξαν δυο φορές το σπίτι μιας γυναίκας σε περιοχή της Πέλλας δυο αδέλφια «κυνηγοί» χαλκού, ένας 22χρονος και ένας 16χρονος, οι οποίοι τα ξημερώματα της Δευτέρας ρήμαξαν τις σωληνώσεις που μόλις είχε αντικαταστήσει η ιδιοκτήτρια μετά την πρώτη επιδρομή!

Τα δυο αδέλφια συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης σε χωριό της Πέλλας από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε., αφού από την έρευνα προέκυψε ότι είχαν εισβάλει στο σπίτι και είχαν κλέψει σωλήνες χαλκού και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοικία τους και αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό τους.

Στην πορεία της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι ήταν οι δράστες και της προηγούμενης διάρρηξης που είχε γίνει πριν από λίγες ημέρες, όταν παραβίασαν και είχαν τρυπώσει στο το ίδιο σπίτι και είχαν ξηλώσει πάλι σωλήνες χαλκού, προκαλώντας και φθορές ύψους 2.000 ευρώ.

Δυο φορές έκλεψε καυσόξυλα και εργαλεία από κτήμα

Δυο φορές είχε εισβάλλει σε ένα κτήμα σε περιοχή των Σερρών και είχε παραβιάσει το οίκημα μιας γυναίκας μέσα σε αυτό ένας Έλληνας ο οποίος άρπαξε καυσόξυλα, εργαλεία και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.400 ευρώ, το Μάρτιο και τον Ιούνιο. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια, άνδρες της οποίας βρήκαν μέρος των κλεμμένων αντικειμένων στην κατοχή του δράστη και τα παρέδωσαν στη νόμιμη ιδιοκτήτριά τους τους. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: