Πέλλα: Ανακάλυψαν τον δράστη «χρυσής» διάρρηξης

Άρπαξαν από τα γραφεία εταιρείας το ποσό των 15.000 ευρώ — Ταυτοποιήθηκε ο δράστης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και για να εξακριβωθούν και τα στοιχεία  του συνεργού του

Τρεις μήνες κράτησε η έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Σκύδρας για την “χρυσή” διάρρηξη που είχε γίνει το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου 2021 στις εγκαταστάσεις των γραφείων μιας εταιρείας σε περιοχή της πόλης, από την οποία εκλάπη το ποσό των 15.000 ευρώ.

Από τα στοιχεία της προανάκρισης, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας. Ωστόσο, οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται, καθώς ο δράστης διέθετε και συνεργό, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη.

Τις τσάκωσαν να κλέβουν εμπορεύματα σε σούπερ μάρκετ

Μια ανήλικη και μια ακόμη γυναίκα λίγο μεγαλύτερή της έγιναν αντιληπτές από τους υπαλλήλους ενός σούπερ μάρκετ στη Θήβα, την στιγμή που έκρυβαν στις τσέπες και κάτω από τα ρούχα του διάφορα εμπορεύματα από τα ράφια του καταστήματος. Αμέσως ενημερώθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι βρήκαν τα κλεμμένα προϊόντα και συνέλαβαν τις δράστιδες, οι οποίες προσήχθησαν στην Ασφάλεια για προανάκριση και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενες για απόπειρα κλοπής.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: