Πειραιάς: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στο λιμάνι

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ηρωίνη και κοκαΐνη άνω των 400 γραμμαρίων

Στη σύλληψη ενός 46χρονου για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στον Πειραιά και ενός 44χρονου για κατοχή ναρκωτικών, προχώρησαν χθες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, κατά τις βραδινές ώρες εντοπίσθηκε ένας 46χρονος στην περιοχή του Κερατσινίου από αστυνομικούς να έχει στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικά χάπια με σκοπό την πώληση σε τρίτους. Ο 46χρονος χρησιμοποιούσε το ΙΧ αυτοκίνητό του, που βρέθηκε σε κοντινό σημείο, ως κρύπτη των ναρκωτικών ουσιών. Μαζί με τον 46χρονο συνελήφθη επίσης και ένας 44χρονος, στην οικία του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 418 γραμμαρίων, ηρωίνη βάρους 60,5 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 30 γραμμαρίων, 52 ναρκωτικά δισκία, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο  κινητά τηλέφωνα, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Και οι δύο με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: