Πέφτουν οι πωλήσεις του iPod!

Πέφτουν οι πωλήσεις του iPod!

Φαίνεται πως μετά από 12 η ιστορία των iPod αρχίζει να ξεθωριάζει. Σύμφωνα με τα οικονομικά κέρδη της Apple, κατά την περίοδο των διακοπών, τα iPads και τα iPhones έκαναν τις καλύτερες πωλήσεις.

Μέσα σε ένα τρίμηνο οι πωλήσεις των / iPads έφτασαν τα 51 και 26 εκατομμύρια αντίστοιχα. Ωστόσο, το iPod δεν τα πήγε και τόσο καλά. Οι πωλήσεις είχαν μειωθεί κατά 52% σε σχέση με την περασμένη χρονιά.

Το ότι τα iPod δε σημείωσαν αρκετά καλές πωλήσεις δεν παραξενεύει την Apple, αφού κάθε ένα απο τα 51 και 26 εκατομ. iPhones/iPads που έχουν πωληθεί, μπορεί να αντικαταστήσει ένα iPod. Επίσης, υπάρχουν διάφορες μουσικές εφαρμογές (aka Spotify) καθώς και cloud storage που ο κόσμος χρησιμοποιεί περισσότεροo με μια σταθερή σύνδεση στο . Άλλος ένας παράγοντας είναι το γεγονός ότι το iTunes έρχεται ενσωματωμένο στα  iPhones/iPads καθιστώντας το iPod περιττό για πολλούς.

Οι μεγαλύτερες πωλήσεις iPods είχαν σημειωθεί κατα το 2008 μετά την κυκλοφορία του πρώτου iPod Touch στο τέλος του 2007. Παρόμοιες πωλήσεις παρατηρήθηκαν και το 2009 λόγω της κυκλοφορίας του 3rd generation-Shuffle και 4th-generation iPod Nano.

Οι πωλήσεις άρχισαν να πέφτουν κατά το 2010 όπου και παρέμειναν σταθερές όλο το 2011 και μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2012 παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάτι νέο από την Apple.

Είναι ίσως νωρίς να πούμε κάτι για το τέλος των iPod αλλά το πιο σίγουρο είναι πως η εποχή ή αλλιώς….”” των MP3 player’s έχει πια περάσει.

Πέφτουν οι πωλήσεις του iPod!

[ Via ]

Πέφτουν οι πωλήσεις του iPod!

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: