Πεφάνης: Ετοιμάζει μηνύσεις κατά όσων διακινούν φήμες σε βάρος του! – Τι λέει για τον Ανδρέα Καράβολα

Πεφάνης: Ετοιμάζει μηνύσεις κατά όσων διακινούν φήμες σε βάρος του!   Τι λέει για τον Ανδρέα Καράβολα

«Ήταν λάθος μου που δεν ενημέρωσα τον Ανδρέα Καράβολα για την απόφαση εκλογικής σύμπραξης με την παράταξη Δημαρά. Όλα, όμως, έγιναν πάρα πολύ γρήγορα…», είπε ο πρώην Αντιδήμαρχος Δημήτρης Πεφάνης μιλώντας στην εκπομπή «Φόρα Παρτίδα» των Νίκου Σύφαντου και Αφροδίτης Τσικριτζή στον Αντέννα Πάτρας 105,3.

Νωρίτερα, υπήρξαν αναφορές για ενόχληση του πρώην Δημάρχου και έως πρότινος υποστηρικτή του κ. Πεφάνη, για την αναγγελία της συμπόρευσης της παράταξης «Νέα Αρχή» με την παράταξη Δημαρά. «Ο κύριος Πεφάνης θα κριθεί από την κοινωνία», είχε πει ο κ. Καράβολας.

Ο κ. Πεφάνης ανέφερε, επίσης, ότι μόνο τα μισά μέλη της δημοτικής του παράταξης είχαν ενημερωθεί πριν από την συμφωνία και τις κοινές ανακοινώσεις με τον κ. Δημαρά.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι κάποιοι εγείρουν ζήτημα ηθικής τάξης για τον ίδιο, ο κ. Πεφάνης απάντησε: «Στη ζωή μου δεν έχω πάρει ούτε στυλό που να μην μου ανήκει» και πρόσθεσε ότι προτίθεται να καταθέσει μηνύσεις κατά δημοτικών συμβούλων που διασπείρουν σε βάρος του συκοφαντίες.

xespao

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: