Πέντε χρώματα σε αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις με τα total neutral σύνολά σου

Πέντε χρώματα σε αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις με τα total neutral σύνολά σου

Για να τα κάνεις πιο ενδιαφέροντα…

Η κομψότητα ενός off-white ή μπεζ συνόλου είναι αδιαμφισβήτητη. Είναι σαν να λέμε πως το μαύρο μας κολακεύει όλες και το λευκό ταιριάζει περισσότερο σε μελαχρινές επιδερμίδες. Οπότε δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να αποδείξουμε το αυταπόδεικτο και κρατάμε αυτήν τη fashion παραδοχή. Τα ερώτημα, λοιπόν, είναι πώς θα κάνουμε από εδώ και μετά τα neutral total looks μας πιο ενδιαφέροντα στυλιστικά. Πώς θα διανθήσουμε το σοφιστικέ τους ύφος με κομψά αξεσουάρ σε άλλες χρωματικές αποχρώσεις.

Στην παρακάτω gallery θα σου δοθεί η απάντηση σε αυτήν την παραπάνω ερώτηση. Θα δεις πώς ένα ριγέ ζευγάρι παπούτσια κάνει πιο funky ένα μπεζ σύνολο, πώς μπορείς να ενώσεις μαύρα, μπεζ και λευκά αξεσουάρ σε ένα look με πρωταγωνιστή τις off white αποχρώσεις και πώς τα μαύρα πέδιλα θα είναι πάντα η πιο θηλυκή επιλογή για να συνδυάσεις το άσπρο φόρεμά σου.

Πάρε ιδέες και την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις να φορέσεις ένα neutral total look μη σκεφτείς ούτε για ένα λεπτό πως θα κάνεις μία φινετσάτη αλλά κάπως βαρετή εμφάνιση, γιατί πίστεψέ μας… δεν ισχύει.
 O Mario Testino ευχήθηκε στο ζευγάρι Hadid-Malik για τo μωρό τους, με το πιο στυλάτο post

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: