Πέντε πόζες για να βγάλεις -έστω και στο παρά πέντε- την τέλεια φωτογραφία με μαγιό

Πέντε πόζες για να βγάλεις  έστω και στο παρά πέντε  την τέλεια φωτογραφία με μαγιό

Σήμερα, Κυριακή, ακόμα και αν έχεις γυρίσει από τις διακοπές σου, κάπου θα κανονίσεις να πας για μπάνιο κοντά στην πόλη. Και αν δεν έχεις ήδη βγάλει τις τέλειες φωτογραφίες με μαγιό, έχεις μερικά αυγουστιάτικα (πολύ λίγα για την ακρίβεια) και αρκετά φθινοπωρινά μακροβούτια να κάνεις, ώστε να τις πετύχεις. Σου έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω τις πιο κολακευτικές πόζες με μαγιό για να φαίνεται τέλειο το σώμα σου, να αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά σου και να τονίζεται το μαγιό σου. Καλές βουτιές και ακόμα καλύτερες λήψεις!

Με τα κατάλληλα props

She says with a smile.. ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) στις

Πρώτη στάση: μανάβικο, δεύτερη στάση: παραλία. Δεν είναι ό,τι κρατώντας μια φέτα καρπούζι, έναν ανανά ή μερικά πορτοκάλια φαίνεσαι πιο λεπτή ή πιο ψηλή. Είναι ότι δημιουργείς όμως, συνολικά, την «απόλυτη» καλοκαιρινή εικόνα και αυτό θα θες να το θυμάσαι τον Σεπτέμβριο που θα αρχίσει να χαλάει και ο καιρός και η διάθεσή σου, με την επιστροφή στην καθημερινότητα και στα καθήκοντά σου. 

Με το ένα πόδι πιο μπροστά από το άλλο

Αυτή η πόζα είναι ιδανική αν τα πόδια δεν είναι το δυνατό σου σημείο, καθώς τα κάνει να δείχνουν πιο λεπτά και μακριά. Αν δε καταφέρεις και σταθείς και στις μύτες των ποδιών σου, αυτομάτως δείχνουν πολύ αδύνατες και οι γάμπες σου.

Με σταυρωμένα τα πόδια

Κλασική, αλλά αγαπημένη, στάση σώματος για φωτογραφίες με μαγιό. Αν φοράς και ολόσωμο, το σώμα σου φαίνεται αψεγάδιαστο. Η κοιλιά «κρύβεται» και τα πόδια δείχνουν μακριά. Προσοχή όμως να είναι η φωτογραφία τραβηγμένη ακριβώς αμφας ή ελαφρώς από πιο πάνω. Πιο κάτω θα φαίνονται τεράστιοι οι μηροί σου.

Μόνο πλάτη

Κλασική και αγαπημένη πόζα! Αρκεί να έχεις λεπτή μέση, γιατί κατά τ’άλλα οι ώμοι φαίνονται ντελικάτοι, οι γλουτοί θελκτικοί και ο κορμός ψηλός. Άσε που αναδεικνύεται και η πλάτη του εκάστοτε ολόσωμου μαγιό σου.

Μισή μέσα και μισή έξω από το νερό

Thanks for the memories ✌?️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shea Marie (@peaceloveshea) στις

Φρέσκια και δροσερή φωτογραφία που θα σε συντροφεύει τα κρύα, φθινοπωρινά απογεύματα. Επίσης ουσιαστικά το σώμα δεν διαγράφεται καθόλου, πέρα από το νάζι και την τσαχπινιά που μπορείς να δείξεις εσύ με την στάση των «ανασηκωμένων ώμων».

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: