Πέντε pop-up μαγαζιά μόδας που κάνουν τη φαντασία σου πραγματικότητα

Πέντε pop up μαγαζιά μόδας που κάνουν τη φαντασία σου πραγματικότητα

Το φετινό καλοκαίρι θα τραβήξουν τα βλέμματα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ο κόσμος άνοιξε ξανά και το καλοκαίρι έφτασε! Ήρθε επιτέλους η ώρα να βγεις από το σπίτι σου και να προγραμματίσεις τις διακοπές που ονειρευόσουν εδώ και πολύ καιρό. Γιατί λοιπόν να επιλέξεις ανάμεσα σε παραθαλάσσια θέρετρα, μουσεία τέχνης ή ψώνια πολυτελείας όταν μπορείς να τα έχεις όλα;

Τα αγαπημένα σου fashion brands έχουν δημιουργήσει καινοτόμες και συναρπαστικές pop-up shop εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσεις.

Πολύ ακούγεται αυτό το pop up κατάστημα αλλά τι είναι στην πραγματικότητα;

Ο όρος pop up εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 2000, σε μεγάλες πόλεις όπως το Τόκυο, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Τα τελευταία χρόνια έχουν πολλαπλασιαστεί εκπληκτικά γρήγορα σε δυτικές και ασιατικές χώρες. Τα πολυτελή brands έχουν περισσότερη ευελιξία, και προσφέρουν στους πελάτες τους μια μοναδική εμπειρία. Οι Millennials ενδιαφέρονται ιδιαίτερα γι’ αυτά τα pop-up καταστήματα όπου μπορούν να εξερευνήσουν τις τελευταίες συλλογές και τα αντικείμενα περιορισμένης έκδοσης.

Για να προσελκύσουν αυτούς τους νέους πελάτες, τα luxury labels συνεργάζονται με brands από άλλους κλάδους για να προσφέρουν ολοκληρωμένες πολυαισθητικές εμπειρίες αγορών.

Τα pop up κατάστημα για φέτος:

Είτε αποφασίσεις να επισκεφτείς μέσα στο καλοκαίρι την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, τις ακτές της Αμερικής ή την Βενετία, θα βρεις μια συναρπαστική treat-yourself μπουτίκ όπου μπορείς να ψωνίσεις αποκλειστικά και limited-edition καλοκαιρινά είδη που μπορείς να φορέσεις όλη τη σεζόν.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις ποιες είναι οι εταιρείες με pop-up καταστήματα φέτος το καλοκαίρι.

Μέχρι όμως να προγραματίσεις τις διακοπές σου, δες αυτά τα 10 προσεγμένα σύνολα για να είσαι κομψή κάθε μέρα τον Ιούνιο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: