Πέντε πολύ βαρετά fashion trends που είναι hot και αυτή την άνοιξη

Σκοπός της μόδας δεν είναι να μας κάνει να πλήττουμε, αλλά το ακριβώς αντίθετο: να μας εξάπτει τη φαντασία και να μας κάνει να μας κάνει πιο δημιουργικές, να μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και να μας βάζει να ακονίζουμε το μυαλό μας. Γι’ αυτό όταν αναγκαζόμαστε να φορέσουμε πράγματα που θεωρούμε «βαρετά» και όταν μπαίνουμε στη διαδικασία να υιοθετήσουμε trends που μας φαίνονται κοινότυπα, είναι φυσικό και επόμενο να «δυσανασχετούμε».

Τα κάπως «γιαγιαδίστικα» πλεκτά φορέματα, τα «αυστηρά» blazers σε γήινες αποχρώσεις αλλά και τα jeans σε straight γραμμή που δεν αναδεικνύουν τη σιλουέτα μας όπως τα στενά αλλά ούτε έχουν και τον «τύπο» που έχουν τα φαρδιά, είναι μόνο μερικά από τα «boring trends» που είναι επίκαιρα και την άνοιξη του 2019. Εμείς θα σε συμβουλεύαμε να τα αποφύγεις –γιατί όπως ακριβώς λέει και ο τίτλος του θέματος, πολλά από αυτά βαριόμαστε που τα βλέπουμε- αλλά αν θες να είσαι μέσα στη μόδα και να μην χρειαστείς να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, παρακάτω θα δεις και τα πέντε αναλυτικά!
 Style Savers: Mε αυτά τα 5 ρούχα και αξεσουάρ θα δείχνεις πάντα κομψή

Πέντε πολύ βαρετά fashion trends που είναι hot και αυτή την άνοιξηΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: