Πέντε κομψά, χριστουγεννιάτικα σύνολα για το σημερινό βράδυ (video)

Πέντε κομψά, χριστουγεννιάτικα σύνολα για το σημερινό βράδυ (video)

Minimal και elegant, για να περάσεις τη νύχτα των Χριστουγέννων πιο καλοντυμένη από ποτέ.

To βράδυ των πιο διαφορετικών Χριστουγέννων της ζωής μας δεν θα το περάσουμε κάνοντας επίσκεψη σε κάποιον φίλο μας που γιορτάζει ούτε πηγαίνοντας σε κάποιο πάρτι που μπορεί να διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες… δυστυχώς! Θα το περάσουμε όμως στο δικό μας σπίτι, τρώγοντας με τους δικούς μας ανθρώπους σε κλίμα αγάπης και θαλπωρής. Και αυτό είναι μίας πρώτης τάξεως αφορμή να φορέσουμε ένα «καθωσπρέπει» σύνολο που θα διαφοροποιείται από αυτά που φοράμε συνήθως μέσα στο σπίτι όλους αυτούς τους μήνες του lockdown.

Ένα flare παντελόνι με μία μεταλλιζέ μπλούζα, ένα skinny jean με ένα στενό πουλόβερ, ένα κορμάκι με το αγαπημένο μας μπλε, denim παντελόνι, ακόμα και μία ολόσωμη φόρμα που χαρακτηρίζεται και την άνεση και το fashion forward στυλ της, είναι ό,τι πρέπει για τη σημερινή βραδιά. Η Fashion Blogger, Jessica Seaman, (aka @fashionandstyleedit) μας δείχνει στο παρακάτω video πώς να φορέσουμε τα 5 κομψά, θηλυκά και απλά σύνολα που προτείνει για τη σημερινή μέρα.

Όπως θα ανακαλύψεις και μόνη σου πατώντας το play, είναι όλοι ευκολοφόρετοι και πρακτικοί συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν με βασικά κομμάτια που έχουμε ήδη στην ντουλάπα μας. Υιοθέτησε όποιον από αυτούς σου ταιριάζει και πέρασε το βράδυ της 25ης Δεκεμβρίου μέσα στo πιο elegant look.
 Οδηγός Αγοράς: Τα «ugly Xmas sweaters» είναι τα πιο «όμορφα» πουλόβερ για τις γιορτές  

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: