Πέντε εκκεντρικά tops που θα είναι hot το καλοκαίρι του 2020

Πέντε εκκεντρικά tops που θα είναι hot το καλοκαίρι του 2020

Μπορεί ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, όπως είναι ένα λευκό μπλουζάκι, να κάνει ξεχωριστό ένα look μας; H προφανής απάντηση θα ήταν «όχι» γιατί τα «basic» ρούχα εξυπηρετούν ακριβώς τον σκοπό που υπαινίσσεται το όνομά τους, καλύπτουν πρωτεύουσες, στυλιστικές ανάγκες. Tι είναι αυτό όμως που πραγματικά μπορεί να αναβαθμίσει το στυλ μας; Τα πέντε, όχι και τόσο συμβατικά, αλλά πολύ ενδιαφέροντα στυλ tops που θα δεις στην παρακάτω gallery.

Τα προτείνουν οι πιο μεγάλοι Οίκοι Μόδας του πλανήτη και έρχονται φέτος το καλοκαίρι να ανανεώσουν το style combo: μπλούζα-παντελόνι με τους πιο extreme, αλλά cool, τρόπους. Το top με cut outs είναι η «επόμενη γενιά» στο κεφάλαιο που λέγεται «sexy μπλούζες» και είναι ό,τι πιο δροσερό μπορείς να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι.Σ υνδυάζεται με ψηλόμεσο jean, με loose παντελόνα στις αποχρώσεις του καλοκαιριού –ναι, οι παστέλ είναι αυτές- με εμπριμέ gipsy φούστα αλλά φοριέται και μέσα από ένα denim φόρεμα (σαλοπέτα) ώστε να κάνεις layering.

Τα tops με το ένα μακρύ μανίκι, είναι επίσης huge trend για φέτος και μία εναλλακτική πρόταση για εσένα που θα έχεις dress code στο γραφείο που θα επιστρέψεις τον Μάϊο. Aν, λοιπόν, δεν είχες και σε μεγάλη εκτίμηση τα πιο «συνηθισμένα» ρούχα της γκαρνταρόμπας σου, μήπως ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις ένα από τα παρακάτω micro trends και να κάνεις τη διαφορά και φέτος;
 Εντοπίσαμε τρία micro-trends που ανυπομονούμε να φορέσουμε μόλις βγούμε από το σπίτι

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: