Πέντε διάσημες TikTokers που θα σου αλλάξουν το στυλ από τη μία μέρα στην άλλη

Όλη η έμπνευση που ψάχνεις στη διάσημη πλατφόρμα.

Το TikTok είναι για τα καλά στη ζωή μας και πρόκειται για τις περιπτώσεις που η πανδημία ευνόησε ιδιαίτερα. Όλοι κατέβασαν τη διάσημη εφαρμογή. Ακόμα κι αν δεν έγιναν εκείνοι δημιουργοί, είχαν το app στο κινητό τους για να βλέπουν τα βίντεο των άλλων. Κάπως έτσι, αναδείχτηκαν πολλές προσωπικότητες σε κάθε τομέα, όπως αυτός του στυλ και της μόδας.

Με την ίδια λογική που εμφανίστηκαν Instagrammers με αγάπη στη μόδα που μοιράζονται φωτογραφίες με τα looks που συνθέτουν, έτσι και στο TikTok, οι TikTokers έχουν φτιάξει έναν δικό τους κόσμο. Στα βίντεο που ετοιμάζουν για το κοινό θέτουν την έμπνευση για το στυλ τους σε εφαρμογή, ώστε να κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο.

 Πέντε διάσημες TikTokers που θα σου αλλάξουν το στυλ από τη μία μέρα στην άλλη

Οι διάσημοι TikTokers

Μέσα από το TikTok, έχουν αναδειχθεί πολλά fashion girls για τις ικανότητές τους στο στυλ και εμείς ξεχωρίσαμε 5 από αυτά.

Ambika Dhir

Η Ambika Dhir αγαπάει το καθημερινό στυλ και προτιμάει κομμάτια που την κάνουν να αισθάνεται όμορφα και άνετα. Έχει οικολογικούς προβληματισμούς και μπορεί να αντιγράφει με ιδιαίτερη ευκαλία τα looks των celebrities.

@ambikadhr

coat szn is my fav ##autumnfashion ##tiktokfashion

♬ Sensual Days of the week – Stefan Johnson

Maha Gondal

Αν σ’ αρέσουν τα πανωφόρια, τα total looks και το πιο παιχνιδιάρικο στυλ, τότε πρέπει να ακολουθήσεις τη Maha Gondal. Είναι, μάλιστα, μία από την πρώτες TikTokers που έκλεισαν καμπάνιες για μεγάλα brands, όπως Coach.

@moxeb

TRY ON HAUL – which top do you like the most with the jeans?! All pieces are from @jadedldn ##jadedldn ##tryonhaul AD ♥️ ##darkmorpheusrange ##aw21

♬ original sound – ken

Leonie Hanne

Η Leonie Hanne είναι ο ορισμός του glam. Κάτι ανάμεσα σε celebrity και πριγκίπισσα. Είναι σχεδιάστρια και μοιράζεται γεμάτη χαμόγελο την πολυτελή ζωή που φαίνεται πως απολαμβάνει να κάνει.

@leoniehanne

at’s your fav glam look 1-4? ✨ ##fashion ##tiktokfashion ##glam

♬ Lovely (Piano Arrangement) – The Theorist

Rachael Tan

Καθώς η Rachael Tan είναι σχεδόν εμμονική με τα sneakers, στον λογαριασμό της θα δεις πολύ συχνά να παρελαύνει κάθε σχέδιο και παραλλαγή τους. Όπως επίσης και πουλόβερ. Πολλά πουλόβερ.

@sriracha.el

Today’s OOTD ?? ##winteroutfit ##outfitideas ##JustDanceItOut ##VansCheckerboardDay ##winterfashion

♬ Good Day – Surfaces

Katrina Vigier

Η Katrina Vigier είναι έμπνευση. Δε φοβάται να τολμήσει με χρώματα και σχέδια και η θετική της διάθεση χαρακτηρίζει κάθε outfit που συνθέτει.

@karinavigier

Et si nous passions la soirée ensemble ? ##karinavigier ##over50withstyle ##vernissage ##soireemondaine

♬ Toxic – Britney Spears

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το ιδανικό Xmas σύνολο για εσένα που δε θες πάλι φόρεμα

Οδηγός Αγοράς: 10 παντελόνια με χρώμα που θα αναβαθμίσουν τα winter looks σου

Οδηγός Αγοράς: 10 glam σκουλαρίκια για κάθε γιορτινή σου εμφάνιση

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: