Pearl&Caviar: Το resort wear brand που αποτυπώνει την Grecian-chic κουλτούρα καλύτερα από κάθε άλλο

Εμπνευσμένο από το αρχαιοελληνικό στυλ, το brand Pearl & Caviar αποτελεί μία holiday lifestyle συλλογή που απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν κάτι μοναδικό, πολυτελές, αυθεντικό κι άκρως…ελληνικό!

Aν υπάρχει ένα στυλ ρούχων που μπορούμε να πούμε ότι είναι «καταγεγραμμένο στο ελληνικό DNA» και περικλείει μέσα του τόσο τον πολιτισμό, όσο και τα χρώματα, τις υφές και την αύρα της χώρας μας, αυτό είναι το resort wear. Και στην πιο κομψή και σύγχρονη εκδοχή του μας το συστήνει φέτος το made in Greece brand, Pearl & Caviar.
Με την ματιά προσηλωμένη στην ελληνική κληρονομιά, το label απελευθερώνει, μέσα από τη συλλογή τους S/S 2020 που βλέπεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery, μία μοναδική αποτύπωση της παράδοσής μας σε συνδυασμό με μία σύγχρονη οπτική των ελληνικών, fashionable στοιχείων.
Pearl&Caviar: Το resort wear brand που αποτυπώνει την Grecian chic κουλτούρα καλύτερα από κάθε άλλο
Πέρα από τον συμβολισμό του ελληνικού πολιτισμού, η holiday lifestyle συλλογή επηρεάζεται από μίνιμαλ δομές και γεωμετρικές αναφορές, διαδεδομένα στοιχεία στην κλασσική ελληνική αρχιτεκτονική. Οι καθαρές γραμμές των ρούχων είναι διακοσμημένες με χειροποίητα μοτίβα και παραδοσιακά σχέδια.
Pearl&Caviar: Το resort wear brand που αποτυπώνει την Grecian chic κουλτούρα καλύτερα από κάθε άλλο
Με τη δημιουργικότητα, το design και την αρμονία ως βασικές αξίες, η Pearl & Caviar δημιουργήθηκε για να αναβιώσει την τέχνη του παραδοσιακού αργαλιού, περικλείοντας σύγχρονα πεδία σε παραδοσιακές τεχνικές. Οι διαχρονικές αξίες του ελληνικού πολιτισμού και της φύσης απεικονίζονται σε φυσικές ίνες και χειροποίητες λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν ένα νέο «holiday» lifestyle που είναι επίκαιρο, σοφιστικέ και ultra stylish και μετά το πέρας των «διακοπών». Γιατί ό,τι είναι πραγματικά θηλυκό και κομψό τείνει να γίνει διαχρονικό και να μην περιορίζεται σε συγκεκριμένες εποχές και στιγμές της ζωής μας. Όπως οι «Πέρλες και το Χαβιάρι» που δεν χάνουν ποτέ την αξία και τη γεύση τους…
 Layered Earrings: Πώς να φορέσεις πολλά σκουλαρίκια μαζί

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: