Πάτρα: Τι λένε μπροστά στην κάμερα οι δύο κατηγορούμενοι παιδεραστές (βίντεο)

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση με πρωταγωνιστές έναν 32χρονο υπήκοο Πακιστάν και έναν 54χρονο Έλληνα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για αποπλάνηση παιδιών, παιδική πορνογραφία και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο Πακιστανό και τον 54χρονο ημεδαπό να προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις, στις δύο ανήλικες αλλοδαπές υπηκόους Ρουμανίας, ηλικίας 12 και 17 ετών αντίστοιχα.

Έπειτα, ο 32χρονος μετέβη με τις δύο ανήλικες σε ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρεί κοντά στην πλατεία στο οποίο πραγματοποιήθηκε έφοδος των αστυνομικών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου εντοπίστηκε ο αλλοδαπός δράστης, οι δύο ανήλικες και η 47χρονη μητέρα τους.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου Πακιστανού με την 12χρονη, δύο διεγερτικά χάπια και ένα μαχαίρι.

Σημειώνεται ότι οι ανήλικες εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχίατρου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Πάτρας για τη διενέργεια εξετάσεων. Να αναφέρουμε ότι, ο 54χρονος ημεδαπός έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ίδια αδικήματα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα είπαν μπροστά στην κάμερα:

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: