Πάτρα: «Ο Μάνος δεν έδωσε σε κανέναν την έγκριση ώστε να ανέβει το βίντεο κλιπ του», λέει φίλος του Δασκαλάκη

Τι ισχυρίζεται συνεργάτης και φίλος του Μάνου Δασκαλάκη για το βίντεο κλιπ του 30χρονου, το οποίο αναρτήθηκε στο YouTube την Μεγάλη Δευτέρα

Λίγες ώρες μετά τον σάλο που ξέσπασε από το νεο βίντεο κλιπ του Μάνου Δασκαλάκη, το οποίο αναρτήθηκε στο YouTube την Μεγάλη Δευτέρα, φίλος του 30χρονου ισχυρίζεται ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, δεν γνωρίζει τίποτα.

«Αυτό το κομμάτι το πήρε άλλη σελίδα και το «ανέβασε» στο YouTube ώστε να βγάλει κέρδος μέσα από όλο αυτό, καθώς ο Μάνος το είχε ηχογραφήσει σε άλλη δισκογραφική εταιρεία. Ο Μάνος δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Έχω καθημερινή επικοινωνία μαζί του και τον ρώτησα για αυτό το θέμα. Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, με την έννοια ότι δεν μπορεί να βγει από το σπίτι. Ο Μάνος δεν γνωρίζει τίποτα και δεν έδωσε σε κανέναν την έγκριση ώστε να “ανέβει” αυτό το βίντεο», τόνισε στο MEGA ο συνεργάτης και φίλος του Μάνου Δασκαλάκη.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjlntkyi256h)

Απαντώντας στο αν η εταιρεία που κυκλοφόρησε το τραγούδι ή ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης σκέφτονται να κινηθούν νομικά, απάντησε: «Εγώ αν ήμουν στη θέση του, θα το έκανα από το πρώτο λεπτό. Ο Μάνος δεν γνωρίζω αν έχει κάνει κάτι. Μακάρι να έχει κάνει, καθώς βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και με τη δημοσίευση αυτή τον χώνουν ακόμα πιο κάτω».

Τέλος, σχετικά με το κόστος του βίντεο κλιπ και όσα έχουν ακουστεί, ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη υποστήριξε ότι «Το βίντεο κλιπ το γύρισαν ερασιτέχνες φίλοι μου, οι οποίοι σπουδάζουν και είναι πραγματικά ερασιτέχνες. Δε γνωρίζω να σας πω πόσο κόστισε, αλλά δεν είναι πολλά τα χρήματα, δεν είναι τα χρήματα που αναφέρονται».

Σημειώνεται ότι το βίντεο κλιπ με το νέο τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη φαίνεται να έχει κατέβει από το YouTube.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: