Πάτρα: O μάγος Σανκάρα καλεί το κοινό στην "Illusion" παράσταση του – Τιμή εισιτηρίου

Πάτρα: O μάγος Σανκάρα καλεί το κοινό στην "Illusion" παράσταση του   Τιμή εισιτηρίου

Αυτή την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου μετά τις 8 το βράδυ, ο «μάγος» και ταχυδακτυλουργός Σανκάρα θα εμφανιστεί στην , στο Central Mare στο ισόγειο του πολυχώρου Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων, όπου θα παρουσιάσει μια μοναδική παράσταση με έξυπνα μαγικά κόλπα.

Ο αποκαλούμενος και διάδοχος του Ούρι Γκέλερ που έχει ξαναπαρουσιάσει παράσταση του στην Πάτρα (στην Πολιτεία) καλεί το κοινό της Πάτρας να παρακολουθήσει την παράσταση του και να ψυχαγωγηθεί με έναν διαφορετικό τρόπο. H μοναδική δεξιοτεχνία και ο απόλυτος συγχρονισμός στα μαγικά που επιχειρεί, κρατούν πραγματικά αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, πείθοντας ακόμα και τους μη λάτρεις του είδους.

Ο Σανκάρα αξίζει να σημειωθεί ότι βάζει το κοινό σε ένα διαδραστικό παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις, απρόοπτα και βέβαια μαγεία. Η παρτενέρ του περφόρμερ – magician Σανκάρα είναι αυτή που «κόβεται» στην μέση και υψώνεται στον αέρα με τον πιο μοντέρνο και εντυπωσιακό τρόπο, έτσι όπως δεν έχει ξαναεκτελεστεί, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα το κοινό.

Εισιτήρια προπωλούνται στα εξής σημεία προπώλησης:

Musical (Ρήγα Φεραίου 127)

Discover (Πατρέως 30)

Tιμή προπώλησης: 5 (6 στην είσοδο του Central mare).

xespao

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: