Πάτρα: Mεγάλη "κονόμα" στο Καρναβάλι – 6.000 καρναβαλιστές σε ένα πλήρωμα!

Πάτρα: Mεγάλη "κονόμα" στο Καρναβάλι   6.000 καρναβαλιστές σε ένα πλήρωμα!

Χορός αρκετών δεκάδων χιλιάδων στήθηκε γύρω από το και φέτος, από ορισμένα άτομα που δεν δίστασαν ακόμα και σε περιόδους οικονομικής κρίσης να εμπορευτούν το δημοφιλέστερο πολιτιστικό προϊόν της Πάτρας.

Ο λόγος για τα υπεράριθμα πληρώματα, η εμφάνιση των οποίων προκάλεσε το λαϊκό αίσθημα και επαναβεβαίωσε ότι η καταστολή του φαινομένου προϋποθέτει πολιτική βούληση και ρεαλιστικά μέτρα αντιμετώπισης.

Η Γνωμοδοτική Επιτροπή του Καρναβαλιού θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσει το θέμα. Ολες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα οδηγηθεί σε απόφαση για την επιβολή ποινών στους υπεύθυνους των πληρωμάτων που βρέθηκαν -κατά πολύ- υπεράριθμα. Ομως είναι σαφές ότι οι ποινές του καρναβαλικού κανονισμού δεν αρκούν για να συνετίσουν κάποιους αρχηγούς πληρωμάτων, πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που το κίνητρό τους () είναι ισχυρότερο από την τιμωρία να παρελάσουν τα γκρουπ τους… τελευταία την επόμενη χρονιά.

Δεν αποκλείεται για το παραπάνω ζήτημα να παρέμβει και το και με βάση τις που έδειξαν τα κανάλια να αποδώσει ευθύνες σε όσους έβγαλαν «μαύρο χρήμα».

Πηγή: εφημερίδα

Πάτρα: Mεγάλη "κονόμα" στο Καρναβάλι   6.000 καρναβαλιστές σε ένα πλήρωμα!

xespao

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: