Πάτρα: Μαθητής προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του γιατί του έκαναν μπούλινγκ στο σχολείο

Σάλο προκαλεί στην Πάτρα η είδηση ότι μαθητής προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω bullying.

Ώρες αγωνίας για τον 16χρονο γιο τους, ζουν οι γονείς του, από το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, νωρίς το πρωί της Δευτέρας πήγαν στον Εισαγγελέα της Πάτρας καταγγέλλοντας τον ξυλοδαρμό τους παιδιού τους από συμμαθητή του και την διαδικτυακή διαπόμπευσή του μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, υποβάλλοντας και σχετική μήνυση.

Ο μαθητής της πρώτης Λυκείου, κατά την καταγγελία των γονιών του, αποπειράθηκε το βράδυ της Κυριακής 22/9 να βάλει τέλος στη ζωή του, μην αντέχοντας να αντικρίσει την επόμενη μέρα το πρωί τους συμμαθητές του.

Το γάβγισμα του σκύλου κινητοποίησε τους γονείς

Το γάβγισμα του σκύλου της οικογένειας κινητοποίησε τον πατέρα του 16χρονου, ο οποίος έτρεξε στην ταράτσα και βρήκε το παιδί στην άκρη αυτής, να κοιτάει το κενό και να κλαίει.

Όπως περιέγραψε ο πατέρας του 16χρονου στο Lepanto, «είδα τον μικρό τελείως στην άκρη έτοιμο να πέσει από κάτω, όχι για τον ξυλοδαρμό στο σχολείο αλλά για την σeξιστική φωτογραφία που δημοσίευσε ένας συμμαθητής του στο instagram».

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του 16χρονου

«Είδα ότι απομονώθηκε, είχε κλειστεί στο δωμάτιο του και δεν ήθελε ούτε να φάει, αυτό διήρκεσε περίπου 3 ημέρες, δεν μας είχε πει τι τον προβληματίζει. Χτες το βράδυ κατά τις 11 η ώρα μου λέει: Μαμά θέλω να φύγω, να βγω λίγο έξω να πάρω λίγο αέρα, δεν αισθάνομαι καλά. Στη συνέχεια μου λέει: Έλα να σου δώσω ένα φιλάκι, μπορεί να μην έχεις την ευκαιρία να με ξαναφιλήσεις» .

Η διεύθυνση του σχολείου αναμένεται να αποφασίσει πώς θα αντιμετωπίσει το περιστατικό, ενώ οι γονείς με βοήθεια ψυχολόγου εστιάζουν στο να ξεπεράσει ο γιος τους τα όσα βίωσε, περιμένοντας την παρέμβαση δικαστικών και αστυνομικών αρχών.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: