Πάτρα – Λέων για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας: Η αλήθεια είναι αυτή που επιβεβαιώθηκε από το πόρισμα

«Συγγενικές και επαγγελματικές σχέσεις θολώνουν την κρίση αλλά όχι την αλήθεια» έγραψε ο ιατροδικαστής  — «Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά», η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα

Στο δικό του σχόλιο προχώρησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μετά το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, σύμφωνα με το οποίο ο θάνατος των δύο παιδιών οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

«Η αλήθεια είναι μία, αυτή που επιβεβαιώθηκε από το ιατροδικαστικό πόρισμα και αυτή που επιστημονικά υποστηριζόταν από την πρώτη στιγμή. Συγγενικές και επαγγελματικές σχέσεις θολώνουν την κρίση αλλά όχι την αλήθεια» έγραψε, ειδικότερα, στο Twitter ο κ.Λέων.

Δασκαλάκης: Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά

 κάτι άλλο τώρα» δήλωσε ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, ενώ οι καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών δείχνουν ανθρωποκτονία πίσω από τον θάνατο και των άλλων δύο κοριτσιών της οικογενείας.

H πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα του θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας, που αναφέρει ότι και τα δύο παιδιά δολοφονήθηκαν, έγινε γνωστή από το Μega.

Όπως υποστηρίζει ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν αιφνιδιάστηκε από το πόρισμα, ενώ δήλωσε έτοιμος να στηρίξει και την υποστήριξη κατηγορίας.

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας. Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα» ισχυρίστηκε, ειδικότερα, ο Δασκαλάκης.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: