Πάτρα: Ισόβια για 116 κιλά χασίς

Πάτρα: Ισόβια για 116 κιλά χασίς

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών στον οδηγό και τον ιδιοκτήτη νταλίκας, στο εσωτερικό της οποίας, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, βρέθηκαν 116 κιλά χασίς, επιμελώς κρυμμένα σε 126 δέματα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πέρυσι στις 15 Μαρτίου. Σε έλεγχο που έγινε στο λιμάνι της Πάτρας, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου εντόπισε το παράνομο φορτίο.

Οι λιμενικοί βρήκαν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο φορτίο του επικαθήμενου, εκατόν είκοσι έξι δέματα τα οποία περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 116 κιλών και 121 γραμμαρίων. Αμέσως, συνελήφθη ο 31χρονος του φορτηγού οχήματος, ο οποίος ήταν αλβανικής υπηκοότητας και διέμενε στα Άνω Λιόσια Αττικής. Λίγες ώρες αργότερα, «έπεσε» στα χέρια των Διωκτικών Αρχών και ο 32χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος, μετά από αστυνομική επιχείρηση στα Άνω Λιόσια Αττικής, ο οποίος ακόμη και χθες στην απολογία του ανέφερε πως δεν γνώριζε το παραμικρό για το «μαύρο» φορτίο.

xespao

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: