Πάτρα: Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στον "Mικρό Πρίγκηπα" – Τιμή εισιτηρίου

Πάτρα: Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στον "Mικρό Πρίγκηπα"   Τιμή εισιτηρίου

Η εμφανίζεται στον Μικρό Πρίγκηπα της Ρήγα Φεραίου, το Σάββατο 30 Μαρτίου, μαζί με τον παλιό της συνεργάτη Κώστα Λειβαδά, υπεύθυνο για πολλά από τα πλέον πετυχημένα τραγούδια του ρεπερτορίου της (Παιδιά των δρόμων, Πιάσε με, Εγώ σ” αγάπησα εδώ, Είναι εντάξει μαζί μου, κα).

Οι δύο τους συναντιούνται δημιουργικά για άλλη μια φορά αυτό τον καιρό, στο τραγούδι «Των φίλων τα σπίτια», που προλογίζει το επόμενο album της που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Ένα συγκινητικό τραγούδι σε στίχους του Κώστα Λειβαδά και μουσική της Ελένης Τσαλιγοπούλου και του Κώστα Λειβαδά. Ο Κώστας Λειβαδάς θα τη συνοδεύσει στο πιάνο σε μερικά από τα τραγούδια που σφράγισαν τη συνεργασία τους αλλά και σε τραγούδια εκπλήξεις που θα αποδώσουν μαζί.

Στο πρόγραμμα του Μικρού Πρίγκηπα δίνεται χώρος τόσο στις δικές της συνθέσεις που έγιναν τραγούδια μέσα από στίχους καταξιωμένων δημιουργών όσο και σε τραγούδια από την εικοσάχρονη πορεία της. Φυσικά δε λείπει η απογειωτική της ερμηνεία σε παλιά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια που έχουν μεγάλο χώρο στην καρδιά της Ελένης. Όλα αυτά μέσα από ολοκαίνουργιες ενορχηστρώσεις που τα κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέροντα και σημερινά, παιγμένα από μια σύγχρονη ηλεκτρική μπάντα.

Το εισιτήριο για τη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου κοστίζει 10 στην προπώληση και 12 στο ταμείο το βράδυ της συναλίας.

Εισιτήρια προπωλούνται στην Oro Antico του Νίκου Ρουμελιώτη στην Ρ. Φεραίου και Αγίου Νικολάου και στο δισκοπωλείο Musical στον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου.

Συντελεστές:

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου- κιθάρα
Βαγγέλης Καλαμάρας- τύμπανα
Άρης Χατζησταύρου -κιθάρα
Χάρης Κελλάρης- μπάσο
Κώστας Λειβαδάς – πιάνο
Τάκης Σπυρόπουλος-ηχοληψία
Azaad Χαραλάμπους-φωτισμοί

Πάτρα: Η Ελένη Τσαλιγοπούλου στον "Mικρό Πρίγκηπα"   Τιμή εισιτηρίου

xespao

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: