Πάτρα: Εξέδιδε την ανήλικη ξαδέρφη της μέσα σε παλιό βαγόνι του ΟΣΕ

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε μια 27χρονη Ρουμάνα, η οποία ανάγκαζε με τη βία τη 17χρονη ξαδέρφη της να εκδίδεται έναντι αμοιβής στην Πάτρα.

Η 27χρονη κρίθηκε ένοχη για δεύτερη φορά για τα αδικήματα της σωματεμπορίας και της μαστροπείας, κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία, από το Μικρό Ορκωτό Εφετείο Πατρών και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Στη γυναίκα αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας και η ποινή ήταν μειωμένη σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση.

Η ανήλικη κατήγγειλε πως συνευρισκόταν παρά τη θέλησή της με 12 περίπου άνδρες καθημερινά, τους οποίους έβρισκε η ξαδέρφη της. Μάλιστα, στη συνέχεια η ξαδέρφη μοιραζόταν τα χρήματα που έδιναν οι πελάτες με τον σύζυγό της αλλά και τον σύντροφο της 17χρονης.

Η 27χρονη είχε μετατρέψει ένα παλιό βαγόνι του ΟΣΕ στον Άγιο Διονύσιο της Πάτρας, σε παράνομο οίκο ανοχής, όπου η ανήλικη δεχόταν τους πελάτες.

Εκεί, τον Φεβρουάριο του 2017, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν την 27χρονη, υποδυόμενοι τους πελάτες και χρησιμοποιώντας προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως η ξαδέρφη υποσχόταν να βελτιώσει τη ζωή της ανήλικης και γι’ αυτό τη μετέφερε στην Ελλάδα, παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά έγγραφα της, για να την εξωθεί στην πορνεία, μαζί με τους άλλους δύο συντρόφους τους. Μάλιστα, το διαβατήριο της ανήλικης Ρουμάνας βρέθηκε μέσα στην τσάντα της 27χρονης, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενά της.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: