Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο 56χρονος Αποστόλης Φασόης

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο 56χρονος Αποστόλης Φασόης

Ιδιαίτερη θλίψη προξένησε η είδηση του θανάτου του 56χρονου Πατρινού Αποστόλη Γεωργ. Φασόη σε ηλικία 56 ετών. Η κηδεία του έγινε χθες Δευτέρα 1η Απριλίου στις 4 το απόγευμα στον ναό του Αγίου Δημητρίου στην άνω πόλη και η ταφή του στο κοιμητήριο της Παναγίας Αλεξώτισσας, στα Σύνορα.

Ο εκλιπών που ζούσε μόνος του (το σπίτι του ήταν κοντά στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου) καθώς είχαν φύγει από τη ζωή και οι δύο γονείς του, ήταν ένας ταπεινός και ήσυχος που δεν πείραζε κανέναν, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον επικήδειο λόγο που έβγαλε ο αρχιμανδρίτης και ηγούμενος της ιεράς Μονής Ομπλού π. Νεκτάριος Κωτσάκης που ιερουργεί στην εκκλησία του Αγ. Δημητρίου.

Ο Αποστόλης Φασόης που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες σε σοβαρή κατάσταση στην παθολογική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Ανδρέας», αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ωστόσο δεν το έβαζε κάτω και φρόντιζε πάντα με στήριγμα το μπαστουνάκι του τα τελευταία 1-2 , να κάνει τη βόλτα και τον περίπατο του κατεβαίνοντας την οδό Γούναρη και φτάνοντας μέχρι το κέντρο της Πάτρας.

Λέγεται ότι είχε και έναν αδελφό που ζει στην . Στο λιτό αγγελτήριο της κηδείας του έγραφε απλά ότι τον αποχαιρετούν οι συγγενείς του και οι φίλοι του.

Ήταν ένας άνθρωπος που δεν ευνοήθηκε ίσως από τη μοίρα και την ίδια τη ζωή και δυστυχώς λόγω της κατάστασης του ορισμένες φορές «έπεφτε» θύμα πειραγμάτων από ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να σέβονται τον συνάνθρωπο τους.

Πηγή: thebest

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο 56χρονος Αποστόλης Φασόης

xespao

Tags: , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: