Πάτρα: “Έφαγε” 51.489 ευρώ με αγορές και αναλήψεις από κάρτα νεκρής γυναίκας

Tην κάρτα μίας γυναίκας που είχε αποβιώσει χρησιμοποιούσε ένας νεαρός από την Χαλανδρίτσα, για να κάνει αναλήψεις, ηλεκτρονικές αγορές και συναλλαγές από 31 Αυγούστου ως τις 18 Νοεμβρίου ύψους 51.489 ευρώ.

Η… καλοπέρασή του τελείωσε όταν ο νόμιμος κληρονόμος της αντιλήφθηκε ότι γινόταν… αφαίμαξη στις καταθέσεις της.

Σε έρευνα, μάλιστα, που έγινε στο σπίτι του, αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 18.750 ευρώ και ένα πολυτελές κινητό τηλέφωνο αξίας 1.115 ευρώ που είχε αγοράσει πρόσφατα.

Σε βάρος του 21χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη με χρήση τραπεζικής κάρτας και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ τα χρήματα και το κινητό που κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στο νόμιμο κληρονόμο της γυναίκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Εξιχνιάσθηκε, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, υπόθεση απάτης με χρήση τραπεζικής κάρτας και σχηματίσθηκε ανάλογη δικογραφία σε βάρος ενός 21χρονου, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, μετά από μεθοδική έρευνα και εξειδικευμένη ψηφιακή ανάλυση δεδομένων, που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος, από την 31-8-2019 μέχρι και την 18-11-2019, στην Πάτρα, χρησιμοποιώντας χρεωστική κάρτα, γυναίκας, που έχει αποβιώσει, πραγματοποίησε αναλήψεις, συναλλαγές και ηλεκτρονικές αγορές, ύψους 51.489 ευρώ.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: