Πάτρα: Εντοπίστηκε βαρυποινίτης φυγόποινος

Πρόκειται για 39χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών

Σαν… αθώα περιστερά κυκλοφορούσε στην Πάτρα ένας 39χρονος Έλληνας, παρ’ όλο που είχε καταδικαστεί σε βαριά ποινή κάθειρξης για διακίνηση ναρκωτικών και μάλιστα από δικαστήριο της ίδιας πόλης! Τέλος στην ελευθερία του μπήκε όταν του έκαναν έλεγχο οι άνδρες της Ασφάλειας.

Από τα στοιχεία του 39χρονου διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος και ότι εκκρεμούσε σε βάρος του τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Μικτού Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης δέκα ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ! Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που διέταξε να μεταχθεί στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου.

*** Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 33χρονος Αλβανός φοροφυγάς. Κατά τον έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο με ποινή φυλάκισης τριών ετών. Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και ακολούθως οδηγήθηκε στην φυλακή.

*** Σε περιοχή της Ημαθίας, συνελήφθη ένας 46χρονος Έλληνας φυγόποινος από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νάουσας οι οποίοι τον αναηζτούσαν, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας για μη καταβολή τιμήματος αγροτικών προϊόντων, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 μηνών και χρηματική ποινή.

*** Στον Τύρναβο, άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος πέρασαν χειροπέδες σε έναν 56χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου και του Πταισματοδικείου Λάρισας για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση του Κ.Ο.Κ. και ττου νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος και αγροτικής ασφάλειας, με συνολική ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, ποινή κράτησης πέντε μηνών και 20 ημερών και χρηματική ποινή 750 ευρώ.

*** Στην Αγιά της Λάρισας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 35χρονος Έλληνας επειδή εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του Κ.Ο.Κ., με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.

*** Στη Λάρισα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 26χρονο Πακιστανό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου για παραβίαση περιοριστικών όρων.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: