Πάτρα: Απατεώνας «ξάφρισε» λογαριασμό υπαλλήλου σε ιατρείο με δήθεν πληρωμή υπηρεσιών

Συμφώνησαν ότι ο υποτιθέμενος πελάτης θα κατέθετε το ποσό των 40 ευρώ — Στην πορεία διαπίστωσε ότι έλειπαν σχεδόν 2.700 ευρώ από τις αποταμιεύσεις της

Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι είχε να κάνει με απατεώνα η υπάλληλος ενός ιατρείου στην Πάτρα, όταν εκείνος της τηλεφώνησε με το πρόσχημα ότι ήθελε να πληρώσει για την υποτιθέμενη ιατρική εξέταση του γιου του και της ζήτησε τον κωδικό της χρεωστικής της κάρτας για να καταθέσει τα χρήματα.

Η ανυποψίαστη γυναίκα του έδωσε τον κωδικό, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε ένα μήνυμα με το λογότυπο της τράπεζάς της που φερόταν ως αποστολέας, σύμφωνα με το οποίο έπρεπε να επιβεβαιώσει τους κωδικούς της κάρτας της για να πιστωθεί το ποσό των 40 ευρώ. Χωρίς να υποψιαστεί τι θα ακολουθούσε, καταχώρησε τους κωδικούς.

Έτσι, άθελά της παραχώρησε πρόσβαση στον λογαριασμό της στον άγνωστο δράστη, ο οποίος μετέφερε από αυτόν σε λογαριασμό τρίτου το ποσό των 2.696 ευρώ! Η άτυχη υπάλληλος κατήγγειλε την απάτη στην Ασφάλεια της Πάτρας, η οποία προσπαθεί να εντοπίσει τον κάτοχο του λογαριασμού στον οποίο μεταφέρθηκαν τα χρήματα.



.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: