Πάτρα: 8χρονο κοριτσάκι ζητιανεύει μέσα στη νύχτα ολομόναχο στο φανάρι

Πάτρα: 8χρονο κοριτσάκι ζητιανεύει μέσα στη νύχτα ολομόναχο στο φανάρι

Από αναγνώστη λάβαμε την πιο κάτω έγγραφη αναφορικά με ένα περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στην και αφορά ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο είχε αφεθεί μόνο του νυχτιάτικα να ζητιανεύει σε κεντρικό σημείο της πόλης:

«Είναι τραγικό αν όχι απάνθρωπο να βλέπεις ενα ανήλικο κοριτσάκι ηλικίας οχι πάνω από 8 ετών στο κέντρο της πόλης να ζητιανεύει στο φανάρι κορίνθου και Ζαίμη ΜΟΝΟ ΤΟΥ τις νυκτερινές ώρες και μάλιστα 25/3 μετα τις 9 το βραδυ. Το φαινόμενο αυτό είναι δείκτης όχι μονο κοινωνικής αποσύνθεσης αλλά και της πλήρους ανικανότητας των αρχών.

Η καταγγελία αυτή είναι ανωνυμη για τον πολυ απλό λόγο οτι σε μια τέτοια κοινωνία η επωνυμία ειναι ανωφελη ώς ακρα ηλιθια πράξη.Επιπλέον αποδεικνύεται οι φήμες αληθευουν σχετικά με τα κυκλώματα που χρησιμοποιούν ανήλικα παιδιά και τους επαιτες των φαναριών ότι έχουν πλοκάμια μέχρι και στις τοπικές αρχές οι οποίες κάνουν τον αδιάφορο σε τετοια περιστατικά ενω απο την αλλη παιρνουν τα ποσοστά τους.

Εξάλλου μια απλή διαδρομή θα σας πείσει οτι οι ίδιοι και οι ίδιοι ζητιανευουν στα φαναρια,τομείς που εχουν χωριστεί ευλαβικά και εκμεταλλευονται με βαρδιες απο συγκεκριμένους επαιτες.

Σε μια εποχή που υποτίθεται η παιδική πορνογραφία διωκεται και τα ΜΜΕ διαφημιζουν την συλληψη αυτων των αρρωστων χρηστων ,η προαγωγή ανηλικων στα πεζοδρόμια είναι κάτι που μπορεί να το ανεχθεί ως φυσικό αν όχι η ελληνική,η πατρινή κοινωνία;»

Πηγή: thebest

Πάτρα: 8χρονο κοριτσάκι ζητιανεύει μέσα στη νύχτα ολομόναχο στο φανάρι

xespao

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: