Πατέρας στέλνει οργισμένο μήνυμα όταν κανείς δεν καλεί σε γενέθλια τον 6χρονο γιο του με αυτισμό

Ένας πατέρας έχει κερδίσει το θαυμασμό πολλών ανθρώπων αφότου έστειλε ένα εξαγριωμένο μήνυμα στους φίλους του στο Facebook επειδή δεν προσκαλούν ποτέ το γιο του, που έχει αυτισμό, σε γενέθλια.

 Ο Shane Stephenson αποκάλυψε πως ο 6χρονος γιος του Reilly δεν έχει παρευρεθεί ποτέ σε κανένα πάρτι και κατηγόρησε τους φίλους του ότι δεν κατανοούν την κατάστασή του.

Το οργισμένο του μήνυμα, στο οποίο ο Shane δηλώνει ότι “ο Reilly έχει αυτισμό, δεν έχει λέπρα,” έχει γίνει viral στο Twitter από τότε που το μοιράστηκε η σύζυγός του Christine.

Η ανάρτηση της μητέρας – στην οποία έγραψε από πάνω «το μήνυμα του συζύγου μου στους  φίλους του έχει ραγίσει την καρδιά μου» – έχει ήδη λάβει πάνω από 5.000  Likes και 2.000 κοινοποιήσεις.

Το μήνυμα του οργισμένου πατέρα έλεγε: “Συμβαίνει εδώ και λίγο καιρό και με ενοχλεί αλλά πάρτε το όπως θέλετε ή αγνοείστε το. Ο γιος μου Reilly έχει αυτισμό, δεν έχει λέπρα. Είναι 6 ετών και οι υποτιθέμενοι φίλοι μου που έχουν παιδιά κάνουν παιδικά πάρτι. Όμως, κανένας δεν τον έχει καλέσει, μα κανένας… Σκεφτείτε το λίγο, ξέρετε πόσο άσχημο είναι αυτό;”

Η ανάρτησή του έχει ξεσηκώσει το διαδίκτυο αφού μοιράστηκε από εκατοντάδες άλλους γονείς αυτιστικών παιδιών που έχουν παρόμοιους προβληματισμούς.

Η κα Stephenson, από το Newcastle, είπε στο Huffington Post : “Οι φίλοι μας δεν είναι κακοί άνθρωποι, ξέρω ότι αισθάνονται τους αγώνες μας.”

Είναι στεναχωρημένοι που ο Shane αισθάνεται έτσι. Πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές τώρα που ο Shane έχει μιλήσει για το πώς αισθάνεται πραγματικά και νομίζω ότι μόνο θετικά πράγματα μπορούν να προέλθουν από την έκρηξή του.”

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: