Πατέρας εγκεφαλικά νεκρός ξύπνησε από θαύμα πριν τον αποσυνδέσουν και λέει πως χρωστάει τη ζωή του στο Θεό!!!

Ένας πατέρας τεσσάρων παιδιών νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας ενός νοσοκομείου στην Omaha και ήταν κυριολεκτικά ένα βήμα πριν το θάνατο.

Τώρα τα μέλη της οικογένειάς του αποκαλούν τον T. Scott Marr «άντρα – θαύμα».


Ο Marr υπέστη ένα εγκεφαλικό επεισόδιο στις 12 Δεκεμβρίου, μία μέρα μετά τα 61α γενέθλιά του, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

“Οι γιατροί μας είπαν ότι έπρεπε να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι η περίπτωσή του ήταν μη αναστρέψιμη κι ότι επρόκειτο να οδηγηθεί σε εγκεφαλικό θάνατο,” δήλωσε η κόρη του, Preston Marr.

“Όλοι οι συγγενείς φοβόμασταν ότι ο πατέρας μου δεν θα ξυπνούσε,” πρόσθεσε η Preston Marr.

“Μας είπαν ότι οδηγούνταν σε εγκέφαλο θάνατο, έτσι τον αποχαιρετήσαμε πριν τον αποσυνδέσουν οι γιατροί από τη μηχανική υποστήριξη.”


Όμως μετά την αποσύνδεση των μηχανημάτων, ο Marr συνέχισε να αναπνέει μόνος του.

“Του ζήτησα να κινήσει τους αντίχειρές του και σιγά-σιγά τους κινούσε και έσφιξε ελαφρώς όλα τα δάχτυλά του,” είπε η Preston Marr.

Οι γιατροί του σύντομα έκαναν μία ακόμη εξέταση και διαπίστωσαν ότι ο Scott Marr πάσχει από μια σπάνια κατάσταση που ονομάζεται σύνδρομο οπίσθιας αναστρέψιμης εγκεφαλοπάθειας.

“Αυτό συνήθως προκαλείται από την υψηλή αρτηριακή πίεση, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να το προκαλέσουν,” δήλωσε ο Δρ. Runge.

Ο Marr λέει πως οφείλει τη ζωή του στην μεγάλη πίστη του στο Θεό.

“Αυτή τη στιγμή ζω χάρη σε ένα θαύμα,” είπε ο Marr.

Πηγή: newsitamea.gr

(?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: