Πατέρας δέχθηκε 10.000 τηλεφωνήματα για “Χρόνια Πολλά” επειδή οι γιοι του έβαλαν τα στοιχεία του σε πινακίδα [φωτο]

Χιλιάδες τηλεφωνήματα με ευχές για χρόνια πολλά δέχθηκε ένας πατέρας, καθώς οι γιοι του, χωρίς να το ξέρει, έβαλαν τον αριθμό του κινητού του σε πινακίδα.

Ο Κρις Φέρι, από το Νιου Τζέρσεϊ των Η.Π.Α., δέχθηκε περισσότερα από 10.000 τηλεφωνήματα από αγνώστους, οι οποίοι του εύχονταν χαρούμενα γενέθλια, αφότου είχαν διαβάσει την πινακίδα, που είχε πληρωθεί απ’ τους γιους του, σε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο κοντά στο Ατλάντικ Σίτυ.

«Ευχηθείτε στον μπαμπά μας ευτυχισμένο γενέθλια. Με αγάπη, οι γιοι σου», ανέφερε το μήνυμα στην πινακίδα, το οποίο συνοδευόταν από το κινητό τηλέφωνο του ανυποψίαστου πατέρα, αλλά και από την φωτογραφία του.

«Με παίρνουν στο τηλέφωνο, θέλουν να μου μιλήσουν, θέλουν να μου πουν για τα πιο αξιομνημόνευτα γενέθλιά τους», δήλωσε ο 62χρονος στο ραδιοφωνικό σταθμό KYW News Radio.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε, δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει το κινητό του επειδή έχει ουσιαστικά μπλοκαριστεί από τον μεγάλο όγκο κλήσεων από ξένους. «Δεν ήμουν σε θέση να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνό μου κανονικά», είπε. «Κάποιος με καλεί αυτή τη στιγμή, συμβαίνει όπως τρεις φορές από τότε που είμαι στο τηλέφωνο μαζί σας».

«Κατάλαβα το αστείο. Ήταν αστείο, ήταν καλό. Και τότε σκέφτηκα, «θα λάβω πολλά τηλεφωνήματα».

Ο γιος του, ο Κρις Jr, λέει ότι κάνει φάρσες στον πατέρα του όσο μπορεί να θυμάται. «Προσπαθεί να απαντήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα μηνύματα, απαντά σε τηλεφωνήματα. Στην πραγματικότητα το διασκεδάζει».

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: